Quantcast

http://picasion.com/

Ο Βεροιώτης που νίκησε τους τραυματισμούς και καθιερώθηκε στην ΑΕΚ

Άλλος στη θέση του, θα έχει κόψει κάθε επαφή με τον αθλητισμό. Το ξεκίνημα της καριέρας του ήταν πολύ σκληρό. Ρήξη χιαστών στα 16 του και πριν καλά καλά αναρρώσει, άλλος ένας χιαστός στα 20 του χρόνια και μάλιστα στο ίδιο γόνατο! Σε ηλικία 22 ετών, είχε μείνει ήδη δύο χρόνια εκτός χάντμπολ, όταν οι άνθρωποι του Διομήδη του έδωσαν την ευκαιρία. Αυτός
τους δικαίωσε και παραμένει για τρίτη χρονιά στην ομάδα, έχοντας ακόμα πιο ενεργό ρόλο. Ο Αντώνης Δάσκαλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης επί της ΑΕΚ με 24-21 στην πρεμιέρα της Handball Premier.

Σημείωσε 5 γκολ με το τελευταίο στο 59’ που «κλείδωσε» τη νίκη για τους Αργίτες, να είναι χάρμα ιδέσθαι! Ο 24χρονος αριστερόχειρας εξτρέμ (και κάποιες φορές και ίντερ) μίλησε αποκλειστικά στο e-handball.gr

«Πέρασα πολύ δύσκολα. Ο Διομήδης με εμπιστεύτηκε και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας για αυτή την ευκαιρία που μου έδωσαν. Το σκέφτομαι κάθε μέρα. Αισθάνομαι και εγώ δικαιωμένος για την επιλογή μου που ήρθα στο Άργος. Εδώ ξαναέγινα αθλητής».

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ: «Στην αρχή ήμασταν νωθροί, αλλά στην συνέχεια βρήκαμε τα πατήματα μας, γεμίσαμε την άμυνα μας και κάναμε αυτό που έπρεπε. Το θέλαμε πάρα πολύ. Ήμασταν κανονικοί… Λύκοι. Συμπεριφερθήκαμε ως επαγγελματίες στο πλάνο που μας έδωσε ο προπονητής μας».

Για το τι σημαίνει για τον Διομήδη αυτή η νίκη: «Φυσικά και ήταν μια μεγάλη νίκη. Η ΑΕΚ ήταν το φαβορί. Εμείς μπήκαμε ως αουτσάιντερ, αλλά μέσα στο γήπεδο, άλλαξε με την απόδοση μας τους συσχετισμούς. Πάντα όταν ξεκινάς με μία τέτοια νίκη, ανεβαίνει η ψυχολογία και βλέπεις την συνέχεια ακόμα πιο αισιόδοξα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ