Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μίλησε η εμπειρία της Δόξας 1-2 μέσα στη Βέροια

Με «όπλο» την εμπειρία των παικτών της, η Δόξα Δράμας πέρασε νικηφόρα με 2-1 από το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, κόντρα στη «Βασίλισσα του Βορρά». Στο πρώτο μέρος η Βέροια μπήκε ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την έμπειρη Δόξα να προσπαθεί να φυλάξει τα νώτα της. Το πρώτο 20λεπτο κύλησε με έναν γρήγορο ρυθμό χωρίς
όμως να γίνει κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες, αφού και τα αρκετά σουτ που επιχείρησαν οι παίκτες και των δύο ομάδων ήταν άστοχα.

Μέχρι την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου οι δύο αντίπαλοι δύο φορές πάτησαν τις αντίπαλες περιοχές με προϋποθέσεις για γκολ, όμως στο 21′ ο Σοιλεμέζογλου έπεσε στα πόδια του Γουνδουλάκη και χάλασε τα σχέδια των φιλοξενουμένων για ένα τέρμα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Βεροιώτες ήταν αυτοί που πλησίασαν στο γκολ, αλλά το δυνατό σουτ του Γιαμόα ανάγκασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων σε σωτήρια απόκρουση (κόρνερ).

Το τελευταίο τέταρτο ανήκει στους φιλοξενούμενους, χωρίς και αυτοί να μπορούν να φθάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, με εξαίρεση μία στημένη φάση στο 41′.Ο Γουνδουλάκης εκτέλεσε φάουλ και ο προωθημένος Γκοτοβός με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).

Στην επανάληψη ο Απ. Χαραλαμπίδης έριξε στο παιχνίδι πέντε παίκτες , ενώ πραγματοποίησε και δύο εσωτερικές αλλαγές. Όμως και πάλι ενώ η ομάδα του είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία της Δόξας, η οποία προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να βγει μπροστά. Και τα κατάφερε από το πουθενά στο 63′ να διπλασιάσει τα τέρματά της και πάλι από στημένη φάση και συγκεκριμένα από κόρνερ του Νατσιόπουλου και κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή του Μαρκόπουλου.

Λίγο έλειψε στο 74′ ο Λίταινας να μειώσει σε 1-2, αλλά ο Βούρας του χάλασε τα σχέδια, διώχνοντας σε κόρνερ με εκτίναξη το δυνατό σουτ του έξω από την περιοχή.

Η υπεροχή της Βέροιας καρποφόρησε στο 85′ με την διαγώνια βολίδα του Μπαστιάνου που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βούρα και μείωσε σε 1-2. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν στην ισοφάριση στο 86′ όμως ο Ρούνει μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα έπιασε χλιαρό σουτ που δεν ανησύχησε τον Βούρα.

Η διαιτησία του Βρέσκα (Παρασίου – Κελεσίδης) ήταν πολύ καλή.

ΒΕΡΟΙΑ: Σοιλεμέζογλου (46′ Γιαγκιόζης), Κοζάκης (46′ Μέντερικ), Καψάλης (87′ Δόρης), Σουλιώτης (46′ Λαζόπουλος), Δαμιανάκης, Λάσκαρης (84′ Μέξης), Νύχταρης (46′ Μπλέτσας), Γιαμόα (46′ Μπαστιάνος), Ουνγιαλίδης, Κάλβιν (46′ Λίταινας), Ρούνει (70′ Γκιντεόν)

ΔΟΞΑ ΔΡ.: Βούρας, Βλάχος, Βίτλης, Γκοτοβός, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Μπαικαρά, Ντατίδης, Μαρκόπουλος, Ματσούκας, Γουνδουλάκης

Έπαξαν στην επανάληψη και οι : Νατσιόπουλος, σπυρόπουλος, Λίτσκας, Σταματόπουλος, Πεταυράκης, Όστοιτς, Κασές, Κυριακίδης, Παπαζούδης.

Πηγή: Kerkidasport.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ