Μια νίκη και δυο ήττες ο απολογισμός του Φιλίππου στο Βόλο

Με απολογισμό 2 ήττες και 1 νίκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρνουά του Βόλου η ομάδα μπάσκετ του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας. Στο πρώτο παιχνίδι της Παρασκευής, η ομάδα μας ηττήθηκε από την ομάδα της Νίκης Βόλου (ομάδα Γ' Εθνικής) με σκορ 67-59. Το ματς επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του αθλητή μας Ρίζου Καντάρκου στον
αντίχειρα του αριστερού χεριού, ο οποίος του στέρησε την συμμετοχή του από τα υπόλοιπα ματς του τουρνουά.
Στον δεύτερο αγώνα, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη της Ασπίδας Ξάνθης (ομάδα Β´ Εθνικής) με σκορ 74-62. Δυστυχώς και σε αυτόν τον αγώνα η ομάδα μας δεν έφυγε αλώβητη από το γήπεδο, καθώς τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο ο Βασίλης Βάλλιος.

Στο τρίτο κατά σειρά παιχνίδι του τουρνουά, ο Φίλιππος Βέροιας αγωνίστηκε με την διοργανώτρια ομάδα, αυτήν του Ολυμπιακού Βόλου (Α' ΕΣΚΑΘ), επί της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 84-73.

Η ομάδα επέστρεψε στην βάση της και επικεντρώνεται στην συνέχεια της προετοιμασίας της, στερούμενη για μερικές μέρες από αυτήν τις υπηρεσίες των 2 αθλητών που προαναφέραμε.
Η διοικούσα επιτροπή του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας εκφράζει τις ευχαριστίες της στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου για την άψογη φιλοξενία της και την άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις