Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κολέτσα: «Με ανησυχεί η πείνα που θα αντιμετωπίσω στο Nomads»

ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ!
Πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου, κάνει το παιχνίδι επιβίωσης, Nomads, το οποίο θα παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κάθε βράδυ στις 21:00, στον ΑΝΤ1. Στο νέο ριάλιτι επιβίωσης, θα παρακολουθήσουμε 21 παίκτες, έτοιμους να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια! Οι
παίκτες, χωρίζονται σε 3 ομάδες (7 στην κάθε μία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα. Η κάμερα του Πρω1νού με τη Φαίη Σκορδά, βρέθηκε στο αεροδρόμιο και κατάφερε να εξασφαλίσει τις δηλώσεις των celebrities παικτών, λίγο πριν φύγουν για τις Φιλιππίνες. 


Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Μάνος Πιντζής, η Αποστολία Ζώη, ο Νίκος Αναδιώτης, η Χριστίνα Κολέτσα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαντώ Γαστεράτου είναι τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα της «Φωτιάς». Λίγη ώρα πριν φύγουν για το νησί των Nomads, μίλησαν για τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. 

Μάλιστα, η Μακροχωρίτισσα τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία που θέλει να ζήσει και ότι αυτό που την ανησυχεί είναι η πείνα, διότι ως άνθρωπος τρώει πολύ τακτικά. Επίσης, θα της λείψουν τα αγαπημένα της πρόσωπα και ο λατρεμένος σκύλος της. Δείτε το video:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ