Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευρωπαϊκή ημέρα γλωσσών στο «Αλκή» - Μάθε με το παιδί σου και κέρδισε έκπτωση στα δίδακτρα!

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ «ΑΛΚΗ»
Η 26η Σεπτεμβρίου έχει οριστεί ως η Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών. Με αφορμή την ημέρα αυτή και θέλοντας να εκπληρώσει έναν από τους σκοπούς της ημέρας, που είναι η ενθάρρυνση της δια βίου μάθησης ξένων γλωσσών, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή» προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στα δίδακτρα των γονιών που τα παιδιά τους είναι μαθητές της Σχολής. 
Οι ξένες γλώσσες είναι γέφυρες που μας ενώνουν με τους άλλους ανθρώπους και η πολυγλωσσία πολλαπλασιάζει τις ευκαιρίες που έχουν οι πολίτες σε όλη τους τη ζωή.

ΑΠΟ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ PRE-JUNIOR KAI PLAY & LEARN

Play & Learn
Στο κέντρο ξένων γλωσσών «Αλκή» λειτουργούν και τα τμήματα «Play & Learn». Τα τμήματα «Play & Learn» απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 3-6 ετών. Οι μικροί μας φίλοι έρχονται σε πρώτη επαφή με την αγγλική γλώσσα με ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ τρόπο. Μέσα από τραγούδι, παιχνίδι, θέατρο και παραμυθένιες ιστορίες, μαθαίνουμε τις πρώτες μας λέξεις και φράσεις.
Preparing Our Kids For The Future
Μαθαίνοντας ξένες γλώσσες από μικρή ηλικία τα παιδιά μπορούν να επικοινωνούν πιο εύκολα, να αισθάνονται άνετα σε οποιαδήποτε χώρα, να αυξάνουν μεγαλώνοντας τις πιθανότητες για εύρεση εργασίας, να εκτιμούν το δικό τους πολιτισμό και να δείχνουν ενδιαφέρον για τους ξένους πολιτισμούς.

ΕΝΑΡΞΗ τμημάτων PREJUNIOR από 1 Οκτωβρίου
Στο αρχικό αυτό επίπεδο τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα για την εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Το πρόγραμμα είναι για παιδιά Α&Β δημοτικού. Με την καθοδήγησή μας, με γνώση και αγάπη, με προσεκτικά μελετημένο υλικό για το επίπεδο αυτό και με την βοήθεια διαδραστικών μέσων, οι μαθητές απορροφούν μέσω τραγουδιών, ιστοριών, θεατρικών και χειροτεχνιών την Αγγλική Γλώσσα. Με ευχάριστο και γρήγορο τρόπο οι μαθητές μαθαίνουν την αλφαβήτα, τους αριθμούς τις πρώτες λεξούλες και προτάσεις και νιώθουν την χαρά να μιλούν και να γράφουν αγγλικά.

Σας περιμένουμε για τις εγγραφές σας!
Αγίου Δημητρίου 6, Βέροια
τηλ.: 23310 23001

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ