Επίσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην πυροσβεστική

Tην πυροσβεστική υπηρεσία επισκέφθηκε κλιμάκιο στελεχών της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας την Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι. Κατά την επίσκεψη συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Κουβακά Αλέξανδρο και στελέχη του σώματος όπου ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στην υπηρεσία καθώς και τα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν
ασκώντας τα καθήκοντά τους. Κυριότερα απ΄αυτά είναι:

- Η έγκριση των προϋπολογισμών και οι καθυστερήσεις στις πληρωμές προμηθευτών
- το πρόβλημα με τον εθελοντικό σταθμό των Ριζωμάτων,
- την προμήθεια πυροσβεστικών οχημάτων, την συντήρηση τους , ιδιαίτερα με τα ελαστικά τους και την προμήθεια πετρελαίου.

Επίσης τέθηκε από τους αξιωματικούς των θέμα της συντήρησης των οχημάτων στο πυροσβεστικό συνεργείο των οχημάτων στην Θεσσαλονίκη για λόγους καλύτερης και οικονομικότερης συντήρησης τους. Για το ζήτημα της πρόληψης προτάθηκε από τους αξιωματικούς να γίνονται σε πιο τακτική βάση μαθήματα για την πυρόσβεση στα σχολεία και ιδιαίτερα μαθήματα συμπεριφοράς των οδηγών μέσα σε οδικές σήραγγες. Στην συνέχεια το κλιμάκιο συναντήθηκε με τους πυροσβέστες που ήταν σε υπηρεσία και συζήτησαν προβλήματα του κλάδου τους. Η συζήτηση ήταν ωφέλιμη και κατατοπιστική. Τα στελέχη της ΝΕ τόνισαν ότι είναι δίπλα στην υπηρεσία στους αξιωματικούς στους μάχιμους πυροσβέστες και στους εθελοντές και επιδιώκουν την συνεργασία μαζί τους ώστε καίρια προβλήματα να βρούν την λύση τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις