Quantcast

http://picasion.com/

Επίσημος χορηγός του Φιλίππου η ΕΛ.ΒΙ.Ζ

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την ΕΛ.ΒΙ.Ζ, την μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία παραγωγής και επεξεργασίας ζωοτροφών. Η γνωστή εταιρεία, που εδρεύει στο Πλατύ Ημαθίας, αναλαμβάνει τον τίτλο του επίσημου χορηγού του
ανδρικού τμήματος και το λογότυπό της θα κοσμεί το σορτς της επίσημης αγωνιστικής στολής της ομάδας για την αγωνιστική σαιζόν 2017-18.

Θεωρούμε καθήκον μας να εκφράσουμε τις δημόσιες ευχαριστίες μας στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κο Χαλκίδη Βασίλειο (παλιό διεθνή αθλητή στίβου του Φίλιππου Βέροιας) για την αμέριστη στήριξη που μας παρέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

ΕΛ. ΒΙ. Ζ - Σύντομο εταιρικό προφίλ


Από το 1969 μέχρι και σήμερα η ΕΛ.ΒΙ.Ζ. αποτελεί συνώνυμο της ιστορίας των ζωοτροφών στην Ελλάδα. Με δύο εργοστάσια παραγωγής, στο Πλατύ Ημαθίας και το Πετροχώρι Ξάνθης, η ΕΛΒΙΖ προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα στον Έλληνα κτηνοτρόφο. Μετά την εξαγορά από τον όμιλο ΕΥΡΩΦΑΡΜ κα τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, η ΕΛ.ΒΙ.Ζ. εφαρμόζει συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001, ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 – HACCP, περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζεται η ποιότητα με διαρκείς εργαστηριακούς ελέγχους.

Η ΕΛ.ΒΙ.Ζ. δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας πρώτων υλών και ζωοτροφών για παραγωγικά και κατοικίδια ζώα, διαθέτοντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων, που περιλαμβάνει πλήρεις σύνθετες ζωοτροφές, συμπληρωματικές σύνθετες ζωοτροφές, συμπληρωματικές σύνθετες ζωοτροφές – συμπυκνώματα και κροκέτες (για σκύλους).

Επιπλέον, η εταιρία παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε παραγωγούς από ομάδα έμπειρων γεωπόνων και κτηνιάτρων, με στόχο τη σωστή διατροφή και εκτροφή των ζώων για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης. Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για εξέλιξη των προϊόντων της, η ΕΛ.ΒΙ.Ζ. συνεργάζεται με πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και με κορυφαίους πολυεθνικούς ομίλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ