Quantcast

http://picasion.com/

Δριμεία επίθεση Πατσίκα για την πλατεία Ωρολογίου

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Ζήση Πατσίκα για το θέμα της πλατείας Ωρολογίου που συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, κατόπιν αιτήματος 150 πολιτών. «Η ανάπλαση της πλατείας ήταν μια παταγώδης αποτυχία. Αντί να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής, την υποβάθμισε. Αντί να διευκολύνει το κυκλοφοριακό,
το επιβάρυνε. Και δαπανήθηκαν εκατομμύρια χρηματοδότησης στο βωμό όλων αυτών τα οποία τελικά δεν εκπληρώθηκαν!», ήταν μερικά από τα λόγια του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης ο οποίος συνέχισε με εκτενή αναφορά στα (μη) πεπραγμένα της δημοτικής αρχής. 
Συγκεκριμένα ο κ. Πατσίκας αναφέρθηκε σε ερωτήσεις που είχε καταθέσει από το 2016, με τις απαντήσεις της δημοτικής αρχής να παραμένουν μέχρι και σήμερα στο επίπεδο των εξαγγελιών. «Ψηφίσαμε τον Γενάρη έστω να γίνουν μερικά παρτέρια με λουλούδια, αφού όπως λέτε δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα σιντριβάνια. Πέρασε ο Σεπτέμβρης κι ακόμα ούτε χώμα και… πανσέδες δεν καταφέρατε να βάλετε» είπε χαρακτηριστικά.


Τέλος, σε ότι αφορά την πλατεία Πλατάνων, εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του Πατσίκα, για την μελέτη του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων που είχε δωρηθεί στον Δήμο και παραμένει στο συρτάρι, ενώ παρά τα λεγόμενα της δημοτικής αρχής περί βούλησης για ανάδειξη της πλατείας Πλατάνων η οποία επουδενί δεν θα έπρεπε να είναι χώρος στάθμευσης, ο ίδιος ο Δήμος Βέροιας έχει παραχωρήσει πάνω στην πλατεία θέσεις στάθμευσης σε άλλη δημόσια υπηρεσία!
«Μάλλον κοροϊδευόμαστε εδώ μέσα. Μακάρι να διαψευστώ αλλά τα χρόνια περνούν και τίποτα δεν αλλάζει», κατέληξε ο Ζήσης Πατσίκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ