Προετοιμάσου σωστά στη Βέροια για τις Στρατιωτικές, Αστυνομικές Σχολές, ΤΕΦΑΑ και Πυροσβεστική

Μπες στο team του Νικόλαου Γιαννουλάκη
Η σωστή αθλητική προετοιμασία για τις Στρατιωτικές - Αστυνομικές σχολές, τα ΤΕΦΑΑ και την Πυροσβετική, παρέχει μια σημαντική υπεροχή στον υποψήφιο και σε συνδυασμό με τη μελέτη εξασφαλίζει την επιτυχία του. Ο προπονητής Νικόλαος Γιαννουλάκης καλύπτει απόλυτα το κομμάτι
της αθλητικής προετοιμασίας στη Βέροια και με σωστό προγραμματισμό και την πολυετή του εμπειρία του στο στίβο, βοηθάει τον υποψήφιο να εισαχθεί στη Σχολή της προτίμησής του.
Οι προπονήσεις των υποψηφίων πραγματοποιούνται στο ΕΑΚ Μακροχωρίου, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα που βγαίνει για κάθε αθλητή ξεχωριστά, ανάλογα με τη Σχολή που θα επιλέξει και με το επίπεδό του. Μέρος των προπονήσεων γίνονται στο γυμναστήριο «time4GYM», όπου εκεί γίνονται και τα ΤΕΣΤ δύναμης και αντοχής των υποψηφίων.
Ο υπεύθυνος προπονητής Νικόλαος Γιαννουλάκης, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ. με ειδικότητα στην Προπονητική και στον Κλασσικό Αθλητισμό, ενώ είναι Πρωταθλητής Ελλάδος στο αγώνισμα του Δεκάθλου (100μ - άλμα εις μήκος - σφαίρα - άλμα εις ύψος - 400μ - 110μ εμπόδια - δίσκος - άλμα επί κοντώ - ακόντιο - 1.500μ) με το σύλλογο Φίλιππος Βέροιας.
Τηλ. επικοινωνίας:
Νικόλαος Γιαννουλάκης
6976792560
facebook: Αθλητική προετοιμασία για Στρατιωτικές-Αστυνομικές σχολές και ΤΕΦΑΑ Βέροια
Δημοφιλείς αναρτήσεις