Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή είναι η θρυλική «Strass» - Η πιο progressive καφετέρια της Βέροιας!

Αιώνιο θα παραμένει το ερώτημα... Ποια δεκαετία είχε την καλύτερη διασκέδαση η πόλη της Βέροιας; Αρκετοί είναι εκείνοι που αναφέρουν πως η δεκαετία του 1980 κρατάει τα ηνία, καθώς το χρήμα έρρεε άφθονο, ενώ οι απόψεις διίστανται όταν κάποιοι άλλοι τονίζουν πως η δεκαετία του 1990 έφερε την μεγάλη «επανάσταση» στον τρόπο που διασκέδαζαν οι Βεροιώτες.
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και εκφράζουν τα δικά τους εμπεριστατωμένα επιχειρήματα. 

Αυτό όμως που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει είναι ότι μια από τις καλύτερες καφετέριες ever ήταν η «Strass» στην οδό Εληάς (το κτίριο που βρίσκεται σήμερα το «Lounge»). Πρωτοάνοιξε στα μέσα της δεκαετίας του 1980, ιδιοκτησία των αδελφών «Ώτα» και πρωταγωνίστησε για πολλά χρόνια, καθώς αποτελούσε το απόλυτο στέκι της νεολαίας. 

Με τους κορυφαίους Ντί Τζέι της εποχής και τους πιο γοητευτικούς barmen, η «Strass» άλλαξε άρδην την διασκέδαση στη Βέροια. Ένα μαγαζί με πολλά επίπεδα που βρισκόταν στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως στο συγκεκριμένο μαγαζί (καθ' όλη την διάρκεια της λειτουργίας του) εργάστηκαν πάνω από 150 άτομα, ενώ οι επισκέπτες ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες. 

Σίγουρα, οι σημερινοί 50άρηδες, βλέποντας την παραπάνω εικόνα αναπολούν τις αξέχαστες στιγμές που έζησαν στην πιο progressive καφετέρια της Βέροιας!


Πηγή Φώτο: Group στο Facebook «Παλιές φωτογραφίες της Βέροιας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ