Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αύξηση των ρευματοκλοπών στη Βέροια

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι τακτικοί και έκτακτοι έλεγχοι από τα συνεργεία της ΔΕΗ στη Βέροια στους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας όλων των καταναλωτών. Με αφορμή τη συνεχιζόμενη πρακτική παραβιάσεων μετρητών και παράνομων συνδέσεων, κύκλοι της ΔΕΗ προειδοποιούν για μια ακόμη φορά πως τέτοιου είδους
ενέργειες εγκυμονούν πολύ σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών, ενώ συνιστούν αδικήματα που διώκονται ποινικά. Το σύνολο των ρευματοκλοπών στην Ημαθία έχει αυξηθεί ραγδαία. 

Σε όλες τις περιπτώσεις διαπιστωμένων ρευματοκλοπών, υποβάλλονται μηνύσεις και ακολουθείται ο δρόμος της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βεροιώτη», οι έλεγχοι το επόμενο χρονικό διάστημα θα εντατικοποιηθούν ακόμα περισσότερο, με κύριο στόχο τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών και τη διαφύλαξη των νομίμων συμφερόντων της επιχείρησης. 

Επιπλέον τονίζεται ότι, σε περιπτώσεις υποτροπής των υπόψη παραβατικών συμπεριφορών, θα επιβάλλονται πολύ αυστηρές κυρώσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο έλεγχος και η σφράγιση των μετρητών γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και σε όλους τους καταναλωτές από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που είναι και τα μοναδικά που έχουν δικαίωμα επέμβασης σε αυτούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ