Quantcast

http://picasion.com/

Ανδρουλάκης από Βέροια: «Θα αγκαλιάσουμε όσους εξαπατήθηκαν από τον Τσίπρα - Θα διασπάσουμε τον μικρό δικομματισμό»

Στη Βέροια βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 22/9 ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Ημαθία, ενόψει των επικείμενων εκλογών της Κεντροαριστεράς, στις οποίες και έχει θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία. Το πρωί επισκέφθηκε το Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στην Αλεξάνδρεια και στη συνέχεια βρέθηκε στη
Βέροια, όπου παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη και τους αντιδημάρχους.
Τον κ. Ανδρουλάκη προλόγισε κατά τη συνέντευξη τύπου ο Τάσος Τόλιος, εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας για την εκλογική διαδικασία και υπεύθυνος για το δήμο Βέροιας, όπου και αναφέρθηκε στο βιογραφικό του υποψηφίου, ενώ ο Μιχάλης Χασιώτης, μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας συντόνισε τον κύκλο των ερωτήσεων που ακολούθησαν.
«Ξεκινάμε μια πορεία, να ξανατεθεί η δημοκρατική παράταξη στη χώρα μας που μέσα από την πολιτική κρίση και λάθος πολιτικές επιλογές, έφτασε να έχει χαμηλή πολιτική επιρροή. Σκοπός μας να ξαναγκαλιάσουμε τους ανθρώπους που παρασύρθηκαν από τον κ. Τσίπρα σε άλλους δρόμους και εξαπατήθηκαν», ανέφερε αρχικά ο κ. Ανδρουλάκης.
«Η κοινωνία έχει ένα στερεότυπο πως "είστε όλοι το ίδιο". Εμείς αποδεχόμενοι τα λάθη του χθες προχωράμε παρακάτω. Δεν είμαστε το ίδιο, προσφέρουμε στο λαό μια άλλη επιλογή, ένα σοβαρό θεσμικό κόμμα. Με αποφάσεις του λαού και των θεσμών και όχι του αρχηγού και της παρέας του. 
Έχουμε χιλιάδες ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και εκατομμύρια πολιτών που απλά δε συμμετέχουν γιατί πιστεύουν πως δεν υπάρχουν λύσεις.
Για να ανατραπεί το στερεότυπο χρειάζεται ένα άλλο πολιτικό ήθος και πολιτική κουλτούρα που θα σκοτώσουν τα δυο πράγματα που οδήγησαν στη χρεοκοπία το 2009. Τη δημαγωγία και το πελατειακό κράτος.
Πιστεύω ότι ο Ελληνισμός έχει αστείρευτες δυνάμεις μέσα και έξω από τη χώρα, ανθρώπους μορφωμένους που καθημερινά ανεβαίνουν στις οικονομίες Ευρωπαϊκών χωρών και που αποτελούν σημαντικό ανθρώπινο κεφάλαιο. Εάν οργανωθούν οι δυνάμεις του ελληνισμού εντός και εκτός της χώρας, η χώρα μας θα είναι η ισχυρότερη στα Βαλκάνια και μέσω του στόχου, από τις ισχυρότερες και της Ευρώπης. Αυτό είναι το όραμά μου.
Αν φτιάξουμε ένα ισχυρό θεσμικό κόμμα με ανανέωση ύφους, προσώπων και κουλτούρας, καινούριο σε όλα και όχι φερετζές του παλιού, η παράταξη αυτή θα διασπάσει τον σημερινό μικρό δικομματισμό που δεν προσφέρει τίποτα στη χώρα», είπε κλείνοντας ο Νίκος Ανδρουλάκης. Στη συνέχεια μετέβη στο γραφείο του Δημάρχου για την προγραμματισμένη συνάντηση. Δείτε φωτογραφίες:




















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ