Quantcast

http://picasion.com/

Δυο Βεροιώτισσες στο «NOMADS» - Πέταξαν χθες για Φιλιππίνες!

«ΚΑΥΤΟΣ» ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
Αναχώρησαν χθες το απόγευμα για το νησί Palawan των Φιλιππίνων οι 21 παίκτες που πήραν το «εισιτήριο» για το «Nomads». Οι παίκτες θα είναι χωρισμένοι σε 3 ομάδες των 7 ατόμων, τους διάσημους, τους αθλητές και τους πολίτες, όπου θα διαμένουν σε 3 διαφορετικές περιοχές. Η μάχη για επιβίωση θα διαρκέσει 12 εβδομάδες,
από την οποία θα μείνει ένας νικητής που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000€!
Πολλά ήταν τα ονόματα των διασήμων που «έπαιζαν» μέχρι την τελευταία στιγμή, με την Χριστίνα Κολέτσα να έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό, ωστόσο ακόμα μια Βεροιώτισσα εδώ και δυο μήνες πέρασε τη διαδικασία των casting και πρόσφατα της ανακοινώθηκε ότι πετάει για Φιλιππίνες. Κάτι για το οποίο ο «Βεροιώτης» σας είχε ενημερώσει λίγες μέρες πριν, χωρίς φυσικά να μπορούμε να σας ανακοινώσουμε το όνομα.
Πρόκειται για την Εύη Ιωαννίδου, το μελαχρινό μοντέλο, make up artist και επιχειρηματία από τη Βέροια, που μαζί με την Κολέτσα θα αποτελέσουν ένα «καυτό» βεροιώτικο δίδυμο και θα μας κάνουν να κολλήσουμε στις οθόνες μας τα βράδια. Οι δυο τους βρέθηκαν χθες το απόγευμα στα στούντιο του ΑΝΤ1 από όπου και αναχώρησαν με λεωφορείο της παραγωγής για το αεροδρόμιο, με τελικό προορισμό τις Φιλιππίνες. 
Η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, οπότε και κάνει πρεμιέρα το μεγάλο παιχνίδι επιβίωσης, έχει αρχίσει! Το «NOMADS» θα παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, Δευτέρα - Πέμπτη στις 22:15 και Παρασκευή στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ