Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεχείλισαν και οι υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων στη Νάουσα (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του inaoussa.gr, ούτε οι υπόγειοι κάδοι έδωσαν λύση στο χρόνιο πρόβλημα με τα σκουπίδια στο κέντρο της Νάουσας. Ακόμα και οι τεράστιοι αυτοί υπόγειοι κάδοι γεμίζουν και... ξεχειλίζουν. Δείτε το ρεπορτάζ και φωτογραφίες: «Για ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες εικόνων που δεν τιμούν διόλου την πόλη της Νάουσας. Τρίτη βράδυ και στους υπόγειους
κάδους στο διοικητήριο οι σακούλες «βασιλεύουν». Με την υποδοχή του υπόγειου κάδου απορριμμάτων να έχει γεμίσει μέχρι πάνω, οι σακούλες που δεν χωρούν κατέληξαν και πάλι στο πεζοδρόμιο.

Η ντροπιαστική αυτή εικόνα έχει φυσικά δυο όψεις, από την μια την κακή συμπεριφορά των πολιτών της Νάουσας που παρότι είδαν πως ο κάδος είναι γεμάτος, άφησαν τις σακούλες παραπλεύρως του και από την άλλη τον λόγο που δεν άδειασε νωρίτερα ο κάδος από τα σκουπίδια.


Σίγουρα η τοποθέτηση των υπόγειων κάδων στο  ιστορικό κέντρο της Νάουσας αναβαθμίζει αισθητικά την πόλη αλλά η σημερινή κατάσταση με τις σακούλες στοιβαγμένες έξω από τους κάδους αποτελεί άκρως αντιαισθητική εικόνα.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ