Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βουλιάζει» από κόσμο καθημερινά το «Σχάρες και Τηγανιές»

Μόνο εκεί με 1 τσίπουρο έρχονται 4 μεζέδες!
Τι βρίσκουν όλοι στο «Σχάρες και Τηγανιές», το νέο καλοκαιρινό στέκι που άνοιξε στο δρόμο για το Νοσοκομείο της Βέροιας και το επιλέγουν καθημερινά για την έξοδό τους; Πολλά και καλά! Βρίσκουν δροσιά, πράσινο και σκιά, θέα που ανοίγει το μάτι σου, από το πρωί καφέ, μέχρι το βράδυ ποτό και κοκτέιλ, ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο για τους μικρούς επισκέπτες, άνετο πάρκινγκ αλλά και το φόρτε του, τα βολιώτικα τσίπουρα!
Γιατί μόνο στο «Σχάρες και Τηγανιές» μπορείς να φας χωρίς να παραγγείλεις. Σου φέρνουν τον μεζέ μαζί με το τσίπουρο, τη μπύρα, το κρασί ή τη ρετσίνα χωρίς να τον ζητήσεις, ενώ στα δεύτερα, τα τρίτα και πάει λέγοντας, έρχεται και κάτι διαφορετικό. 
Παραγγέλνεις ένα τσίπουρο; Έρχονται μαζί του 4 μεζεδάκια. Παραγγέλνεις δεύτερο; Έρχονται μαζί του 3. Αντέχεις και τρίτο; Έρχονται άλλα 3! Έφαγες 10 πιάτα ενώ το μόνο που έκανες ήταν να παραγγείλεις 3 τσίπουρα; Έτσι γίνεται στο «Σχάρες και Τηγανιές», με το 1ο τσίπουρο, προσφέρονται 4 μεζεδάκια και από το 2ο, το 3ο και πάει λέγοντας... προσφέρονται 3 μεζεδάκια! Ενώ με μια μπύρα ή κρασί ή ρετσίνα, προσφέρονται 2 μεζεδάκια!
Τι περιμένετε; Πάρτε την παρέα ή την οικογένειά σας και ελάτε στο πιο δροσερό στέκι του καλοκαιριού.
Στο «Σχάρες και τηγανιές» μπορείς να διοργανώσεις τα πιο καλοκαιρινά γενέθλια του παιδιού σου. Οι γονείς θα απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους σ' ένα υπέροχο περιβάλλον, ενώ τα παιδάκια θα παίξουν και θα διασκεδάσουν, περνώντας αξέχαστα, στις κούνιες, τις τραμπάλες, τις τσουλήθρες και τα παιχνίδια του ειδικά διαμορφωμένου παιδότοπου.











ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ