Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το μαρτύριο της σταγόνας για τον Βοργιαζίδη

Αν του φύγουν άλλοι δύο σύμβουλοι, χάνει οριστικά την πλειοψηφία
Με το... αριστερό ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της θητείας του ο Κώστας Βοργιαζίδης, καθώς είδε την Δημοτική του ομάδα μέσα σε μόλις τρεις μήνες να χάνει τρεις δημοτικούς συμβούλους. Η αρχή έγινε με τον Θωμά Αγγελίνα, ο οποίος διαφώνησε κάθετα με τις επιλογές του, τα βρόντηξε και

έφυγε. Ακολούθησε μετά από λίγες ημέρες, ο Γιάννης Χειμώνας, που μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο κατηγόρησε τον Δήμαρχο ότι μια πολύ μικρή ομάδα συμβούλων αποφασίζουν για τις προτεραιότητες του Δήμου. Και τέλος, ήρθε η διαγραφή του Γιώργου Κάκαρη, ο οποίος ανέφερε πως ο Κώστας Βοργιαζίδης θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο άτολμος, άχρωμος και άοσμος δήμαρχος που πέρασε ποτέ από τη Βέροια. Οι τρεις αυτές αποχωρήσεις πλέον στριμώχνουν «στα σχοινιά» τον επικεφαλής της «Δράσης με Γνώση», καθώς βλέπει την ομάδα του να αποδυναμώνεται. 

Το μαρτύριο της σταγόνας

Από τους συνολικά 41 συμβούλους (25 διοίκηση και 16 αντιπολίτευση), του έχουν απομείνει μόλις 22, ενώ αν του φύγουν άλλοι δύο, ουσιαστικά χάνει την πλειοψηφία μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα στον Δήμαρχο, ο οποίος πλέον για τα επόμενα 2 χρόνια θα κινείται σε... «τεντωμένο σχοινί». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ