Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σχόλια συμπαράστασης στον διαμαρτυρόμενο πολίτη από τη Βεργίνα: «Δήμο, καλά τους έκανες!»

Τα social media τον... αποθεώνουν!
Μια απρόσμενη εξέλιξη είχαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Αυγούστου. Ένας αγανακτισμένος πολίτης της Βεργίνας, βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να διαμαρτυρηθεί και να δημοσιοποιήσει την ενόχληση των κατοίκων για όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία
χρόνια στα «Πλατανάκια» της Βεργίνας. Αφού πήγε στην περιοχή, όπου έγιναν τα Φεστιβάλ, μάζεψε τα σκουπίδια που υπήρχαν εκεί, τα φόρτωσε στο αγροτικό του και τα πήγε στο Δημαρχείο.
Τα πέταξε, τόσο εντός της αίθουσας, όσο και έξω από την είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου. Όπως είναι λογικό, η ενέργειά του αυτή προκάλεσε την έντονη ενόχληση της διοίκησης του Δήμου και προσωπικά του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, με την συνεδρίαση να διακόπτεται για αρκετή ώρα. Για το συμβάν κλήθηκε και η Ελληνική Αστυνομία, με δύο ενστόλους του τμήματος να επιλαμβάνονται του επεισοδίου. Ο αγανακτισμένος πολίτης ήδη είχε αποχωρήσει από το σημείο και δεν συνελήφθη.
Αυτό όμως που έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση (εδώ και τρεις ημέρες) είναι τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης που εξέφρασαν οι πολίτες της Βεργίνας στον διαμαρτυρόμενο συμπολίτη μας. «Δήμο καλά τους έκανες», «Είμαστε στο πλευρό σου», «Ο δήμος Βέροιας μας έχει βγάλει έξω από τα ρούχα μας. Το χωριό Βεργίνα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο μετά τα Φεστιβάλ» ήταν μερικά μόνο μηνύματα που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο. 

Εμείς συγκεντρώσαμε ορισμένα απ' αυτά (είναι όλα επώνυμα - δημοσιευμένα στο facebook του Βεροιώτη) και σας τα παρουσιάζουμε αυτούσια:

  • Απόλυτη απουσία της δημοτικής αρχής από την Βεργίνα. Το χωριό Βεργίνα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και μόνο δυσφήμιση ειναι για τον τοπο μας η τραγικη κατασταση που επικρατει εκει με τα κατεστραμενα πλακοστρωτα, διαλυμμενα πεζοδρομια, ξηλωμενες και σπασμενες κολωνες ηλεκτρισμου. Ο κατοικος της Βεργινας εχει απολυτο δικιο και κανενας μας δεν θα ηθελε να ζει μεσα στα σκουπιδια και ολες τις βρωμιες που εχει ο χωρος γυρω απο τα πλατανια της Βεργινας. Απουσιαζουν εντελως οι χωροι υγιεινης και με την ζεστη του Αυγουστου επικρατρει αφορητη δυσοσμια !!!!! Βρομερη κατασταση και καμια σχεση δεν εχει με πολιτισμο και πολιτισμενους ανθρωπους. Πoυ είναι ο Δήμος Βέροιας; Έχει πατήσει ποτέ άνθρωπος του δήμου να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται καθημερινά το χωριό; Καθημερινά το επισκέπτονται χιλιάδες άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο και βγάζουν φωτογραφίες από ένα βομβαρδισμένο τοπίο που μόνο ντροπή και απογοήτευση προκαλούν σ' έναν νοικοκύρη!
  • Ο κ. Παπαδοπουλος ομως το χωριο του το εχει στην πενα κ σε θεμα καθαριότητας κ σε πολλά άλλα. Στο γήπεδο του χωριου μας ήρθε καμια βόλτα να το δει σε τι κατάσταση ειναι. Μπορεί το χωριο να μην εχει ομαδα αλλά αυτο δεν εχει σημασία, το γήπεδο δεν ειναι μονο για την ομαδα αλλά κ για των απλο κόσμο που θέλει να τρέξει η να γυμναστεί. Εξαλου δημοτικό γήπεδο ειναι κ οχι ιδιωτικό. Η παιδικες χαρά ειναι μεσα στα χορτα κ στην βρωμια. Τα πράσινα το γήπεδο κτλ. Στο χωριο του ποιος τα κόβει κ με τι μηχάνηματα? Επιτέλους πρέπει να ξυπνήσουμε στη βεργινα γιατι η κατάσταση εχει ξεφύγει.
  • Κ σε εναν χωρο που δεν εχει ουτε μια τουαλέτα. Γεμίσε χεσοτοπια γύρω γυρω κ η εστία μόλυνσης ειναι μεγάλη. Βρώμα απο κατρουλια κ παντου γυρω γυρω χαρτιά υγείας κ απο σερβιετες. Πολύ ειναι να κάνουν 5, 10 τουαλέτες στο χώρο; εξαλου δεν ειναι μόνο τα φεστιβάλ αλλά κ απλός κόσμος που πηγενουν για διασκέδαση. Εχουμε να δουμε οιπαληλο καθαριότητας στο χωριο κάτι μήνες.
  • Ο Δήμος Βέροιας μας έχει βγάλει από τα ρούχα μας! ΑΛΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ !!!! ΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!!!!!! ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ..... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΕΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ
  • Δήμο είμαστε μαζί σου!Ζούμε με αυτά τα σκουπίδια και τις ακαθαρσίες του φεστιβάλ όλο το καλοκαίρι! Και κάθε καλοκαίρι.
  • Τι να κάνει ο άνθρωπος! Αναγκάστηκε να ενεργήσει έτσι για να καταλάβουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Να πάνε και να δείξουν ενδιαφέρον επιτέλους από τώρα όχι του χρόνου! Τι θα πει του χρόνου! Μια φορά να ενεργήσετε άμεσα καλά θα ήταν όλα για του χρόνου τα αφήνετε. Εκεί που δουλεύετε όμως εσείς τα θέλετε όλα πεντακάθαρα.
  • Κύριε Δήμο καλά τους έκανες μας κατάντησαν τα πλατανάκια σκουπιδότοπο και η υπάρχουσα δημοτική αρχή σφυρίζει αδιάφορα.!
  • Μπράβο καλά τους έκανε! Τους άξιζε μια φορά και αυτοί να μοιρίσουν λίγη μπόχα! Να δούνε την γλύκα...
  • Καλα εκανε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ