Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Δημαρχείο Βέροιας οι ποδηλάτες του «Ρόδα είναι και γυρίζει» (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Το «Ρόδα είναι και γυρίζει» ολοκλήρωσε το ταξίδι του και επίσημα το απόγευμα της Τετάρτης 9/8 στη Βέροια. Οι δυο ποδηλάτες, Πέτρος Παλουκίδης και Γιώργος Λυπιρίδης, που στις 30/7 ξεκίνησαν το ταξίδι τους από την πόλη μας, με σκοπό να διανύσουν 1400 χιλιόμετρα και 14 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, συγκεντρώνοντας χρήματα για την ενίσχυση του
Αθλητικού Σωματείου ΑμΕΑ «Εν Σώματι Υγιεί», επέστρεψαν στη Βέροια, όπου στην πλατεία Δημαρχείου τους περίμεναν για να τους υποδεχθούν φίλοι, υποστηρικτές, μέλη αθλητές του Σωματείου και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής. 
Στη συνέχεια οι δυο ποδηλάτες, μαζί με τους ποδηλάτες Βέροιας και Αλεξάνδρειας που τους συνόδευαν στα τελευταία χιλιόμετρα, ανέβηκαν στο Δημαρχείο για το κέρασμα της υποδοχής. Εκεί ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σοφιανίδης και ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης τους συνεχάρησαν για το δύσκολο εγχείρημά τους αλλά και για το σημαντικό μήνυμα που έστειλαν, ενώ άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικής ποδηλατικής διοργάνωσης στην πόλη μας. Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες:


















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ