Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεργαζόμενα φροντιστήρια Βέροιας: Η δύναμη της Φυσικής και των Μαθηματικών γίνονται ένα!

Τα εξειδικευμένα φροντιστήρια Φυσικής Βαλαβανίδη και Μαθηματικών Ιωσηφίδη ενώνονται και αποτελούν το πρότυπο συνεργαζόμενο φροντιστήριο στο Νομό Ημαθίας. Η εξειδίκευση, η πείρα και οι γνώσεις και των δυο έρχονται να ανεβάσουν τον πήχη της επιτυχίας, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα
διδασκαλίας και ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους, με σκοπό να ανοίξουν τους δρόμους των παιδιών σας για ένα μέλλον όπως τα ίδια έχουν ονειρευτεί αλλά και να φέρνουν πρώτους τους μαθητές τους, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Τι έκαναν οι μαθητές στις πανελλήνιες…

· Όλοι οι μαθητές του φροντιστηρίου Βαλαβανίδη έγραψαν πάνω από 12 στην φυσική (το 100%!!!) και οι μισοί από αυτούς πάνω από 17 (το 50%!!!)

· Ο μεγαλύτερος βαθμός στα μαθηματικά στη Βέροια 19,5 ανήκει στον Γιτόπουλο Γιώργο που ήταν στο φροντιστήριο Ιωσηφίδη

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα Σπουδών για κάθε σχολική βαθμίδα:

Πρόγραμμα για το Γυμνάσιο

Στα φροντιστήρια λειτουργεί πρόγραμμα υποστήριξης και προετοιμασίας και για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου που αποσκοπεί στην αφομοίωση των απαιτούμενων γνώσεων στα Μαθηματικά και στη Φυσική διασφαλίζοντας την ομαλή μετάβαση από το Γυμνάσιο στο Λύκειο.

Στόχος είναι:

· η εμπέδωση των γνώσεων στα μαθηματικά και τη φυσική

· η ενίσχυση του ενδιαφέροντος για τη γνώση και την επιστήμη

· οι βάσεις για τις επόμενες τάξεις και κυρίως για το Λύκειο

Πρόγραμμα για το ΛΥΚΕΙΟ

Η σωστή στρατηγική για μαθητές που δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες στο Γυμνάσιο είναι να δουλέψουν συστηματικά στην Α΄ Λυκείου, η οποία είναι αναντίρρητα η πιο σημαντική τάξη της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αφού σε αυτή θεμελιώνονται και αναπτύσσονται οι απαραίτητες γνώσεις για τη Β΄ Λυκείου και για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Η εκπαιδευτική φιλοσοφία…

· οργάνωση και μεθοδικότητα στη διδασκαλία

· υψηλή ποιότητα στο διδακτικό υλικό

· αντικειμενική αξιολόγηση των μαθητών με συνέπεια, ειλικρίνεια και συναίσθηση ευθύνης απέναντι στους μαθητές και τις οικογένειές τους

Πρότυπο, καινοτόμο εκπαιδευτικό σύστημα με…

· Προσομοίωση εξετάσεων

Στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους πραγματοποιούνται έως και 18 σταθμισμένα διαγωνίσματα προσομοίωσης σε κάθε τάξη. Με τον τρόπο αυτό ο μαθητής, εξοικειώνεται με την εξεταστική φιλοσοφία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

· Σύμβουλος καθηγητής

Ο Σύμβουλος καθηγητής σε συνεργασία με τους καθηγητές, μελετούν την εκπαιδευτική του πορεία και, όπου κρίνουν απαραίτητο, σχεδιάζουν πλάνο διορθωτικών ενεργειών με εξατομικευμένα προγράμματα μελέτης και προκαθορισμένες συναντήσεις συμβουλευτικής υποστήριξης με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσής του.

Στα φροντιστήρια λειτουργούν:

· ομοιογενή τμήματα που σχηματίζονται με βάση τις επιδόσεις αλλά και τους στόχους των μαθητών.

· Group δυναμικότητας 2 – 4 μαθητών για όσους επιθυμούν να έχουν τα πλεονεκτήματα της οργανωμένης διδασκαλίας του Φροντιστηρίου στα πλαίσια του ολιγομελούς group.

Με επίκεντρο πάντα τον κάθε μαθητή ξεχωριστά…

Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Βενιζέλου 13, τηλ: 2331505250 - 6945420405 (Φροντιστήριο Βαλαβανίδη)

Τρεμπεσίνας 6, τηλ: 2331020143 - 6909090949 (Φροντιστήριο Ιωσηφίδη)





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ