Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρέμβαση ΑΝΕΛ για την επιδιόρθωση του δρόμου στην Καστανιά

Από την Συντονιστική Επιτροπή ΑΝΕΛ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Δεν πέρασε μια εβδομάδα από την επίσημη συγκρότηση της και ήδη η Συντονιστική Επιτροπή Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας των ΑΝΕΛ ασχολήθηκε με ένα πολύ σοβαρό θέμα: την επιδιόρθωση ενός δρόμου εντός οικισμού στην Καστανιά Βέροιας. Εδώ και μήνες υπέστη
κατολισθήσεις ο δρόμος αυτός θέτοντας σε κίνδυνο η ζωή των κατοίκων. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία ένδειξη για την επίλυση του προβλήματος. Ο δρόμος αυτός οδηγεί σε 6 κατοικίες και είναι η μοναδική εφικτή πρόσβαση που διαθέτουν οι ιδιοκτήτες των κατοικιών αυτών!
Ο λόγος που αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή να ασχοληθεί με το θέμα είναι ο πραγματικός τρόμος που εξέφρασαν οι ιδιοκτήτες που περνάνε (διασχίζουν ) καθημερινά το επικίνδυνο σημείο με τον φόβο μήπως υποχωρήσει το υπόλοιπο του δρόμου λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών το χειμώνα. Η Συντονιστική Επιτροπή Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας των ΑΝΕΛ θα προσπαθεί να δώσει λύσεις στην καθημερινότητα των πολιτών με συνεχείς παρεμβάσεις της , πάντοτε στα πλαίσια της νομιμότητας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ