Quantcast

http://picasion.com/

Παίζουμε Tennis στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας - Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Με το μοναδικό σκεπαστό γήπεδο tennis του νομού
Τηλ: 6978154532

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα χρονιά στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας. Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση για οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί με το tennis, καθώς οι συνδρομές είναι ιδιαίτερα
προσιτές και παράλληλα ο Όμιλος διαθέτει το μοναδικό σκεπαστό γήπεδο tennis του νομού, ώστε να μην χάνονται οι προπονήσεις τους χειμερινούς μήνες! 

Η δουλειά που γίνεται από την προπονητική ομάδα είναι υψηλού επιπέδου και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες: από παιδιά 4 ετών (mini tennis) έως και ενήλικες! 

Ακόμη μια χρονιά ξεκινάμε δυναμικά και σας περιμένουμε όλους! Ελάτε να γνωριστούμε και επωφεληθείτε της μοναδικής ευκαιρίας να κάνετε δωρεάν μια πρώτη επαφή με το tennis ώστε τα παιδιά να αποφασίσουν εάν θέλουν να συνεχίσουν!

Σας περιμένουμε όλους στο σκεπαστό μας γήπεδο στη Ραχιά προκειμένου να γνωριστούμε, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και φυσικά να παίξουμε καθώς το tennis αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό γυμναστικής και παιχνιδιού!


Στόχος μας στον Όμιλο είναι η άθληση και η ψυχαγωγία, καθώς πάνω από όλα φροντίζουμε τα μέλη μας να εντάξουν το tennis και γενικότερα τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους.

Ο «Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας» ιδρύθηκε το 2009 και η έδρα του βρίσκεται στη Ραχιά του Νομού Ημαθίας.

Ο Όμιλος διαθέτει στις εγκαταστάσεις του στη Ραχιά: Ένα ιδιόκτητο σκεπαστό γήπεδο, δύο ιδιόκτητα ανοιχτά γήπεδα, ενώ παράλληλα -με εκχώρηση του Δήμου Βέροιας- βρίσκονται στη διάθεσή του τα δημοτικά γήπεδα Ράχης (πίσω από το Δημοτικό Σχολείο Ράχης).





Το προπονητικά τμήματα που διαθέτουμε είναι:

Τμήματα Προπαιδικά – mini tennis (από 4 ετών!)
Τμήματα Παιδικά – Προαγωνιστικά
Τμήματα Αγωνιστικά
Τμήματα Ενήλικων
•Tennis Camp (κάθε καλοκαίρι!)

Επικεφαλής της προπονητικής ομάδας είναι ο Σταύρος Κουκουλομάτης, πρώην αθλητής, απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας της Βουλγαρίας Vassil Levski με ειδικότητα στο τένις και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην προπονητική του αθλήματος.

Βοηθός προπονητή είναι η Κορίνα Παπαδοπούλου, κάτοχος διπλώματος σχολής προπονητών, με ειδίκευση στο mini-tennis καθώς έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων κόκκινου, πορτοκαλί και πράσινου επιπέδου.

Σας περιμένουμε όλους!!!

Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας
Τηλ: 6978154532
e-mail: oaav.tennis@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ