Quantcast

http://picasion.com/

Νέα γεύση στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» - Σουβλάκι που... βελάζει!

Θα «κλάψουν» οι μερακλήδες!
Πάλι έκανε τα μαγικά του το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» και μας ετοίμασε ένα σωρό ταψάκια γεμάτα κρεατονοστιμιές σε μεγάλη ποικιλία, να διαλέξουμε και να πάρουμε μαζί μας το Σαββατοκύριακο. Τορτίγιες γεμιστές, μπριζόλα γεμιστή, κοντοσούβλια, τηγανιές χοιρινές και κοτόπουλο, γύρος χοιρινός και κοτόπουλο και νέα γεύση... 
Σουβλάκια από πρόβατο, λαχταριστά, χορταστικά, ότι πρέπει για να ενθουσιαστούν οι μερακλήδες! Στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα βρείτε και όλες τις κλασσικές επιλογές σε κρέας, πάντα με την ποιότητα που μας προσφέρει και έτοιμα μαριναρισμένα, κατευθείαν για τα κάρβουνα ή το φούρνο, χωρίς καμία προετοιμασία. 
Σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, χειροποίητα μπιφτέκια και σουτζουκάκια, μπριζόλες και πανσέτες, κοντοσούβλια, λουκάνικα μοσχοβολιστά χειροποίητα, ψαρονέφρι, σεφταλιές, κότσι και πολλά άλλα. Κρέατα μαριναρισμένα, έτοιμα να μπουν στα κάρβουνα, χωρίς καμιά προετοιμασία! Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) στη Βέροια και επιλέξτε τη νοστιμιά που θα βάλετε στο τραπέζι σας. 
Σήμερα το απόγευμα ανοιχτά!
Κρεοπωλείο Ειλικρίνεια
Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) 
τηλ. 2331061683













ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ