Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με όνειρα και φιλοδοξίες ο Κουλακιώτης στον Κοπανό

Με πολλά όνειρά και φιλοδοξίες ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ο Γιώργος Κουλακιώτης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας και του ΠΑΟΚ, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Κοπανού και θα κληθεί να οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στους δρόμους των επιτυχιών. Σίγουρα η εμπειρία και ο επαγγελματισμός που τον
διακρίνει, θα βοηθήσουν τα μέγιστα τον Κοπανό, ο οποίος αναμένεται να είναι από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του στο «Βεροιώτη»: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές μου. Όσον αφορά την διοίκηση, διότι ότι στόχους είχαμε βάλει, είτε σε παραμονή των έμπειρων παικτών του κορμού τις ομάδας (το 95% έμεινε στην ομάδα), είτε σε υλικό (ότι ζήτησα πραγματοποιήθηκε) οπότε μόνο ικανοποιημένος μπορώ να είμαι. 

Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε και παίκτες με μεταγραφή για να μπορέσουμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα, όμως δεν καρποφόρησαν οι συζητήσεις, κάτι όμως που δεν μας χάλασε καθόλου, γιατί πέραν των έμπειρων παικτών (Σπανός, Σιδηρόπουλος, Ντέλλας, Χαραλαμπίδης, Οικονόμου, Μπούφι, Τζιβάρας, Μποζίνης) έχουμε και μικρούς σε ηλικία ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και από το χωριό του Κοπανού και από όλο το νομό, που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. 

Στόχος μας είναι να δέσουμε τους έμπειρους με τους νεαρούς παίκτες και να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να φεύγουν όλοι (παίκτες και φίλαθλοι) ευχαριστημένοι από το ποδόσφαιρο που θα δούνε και που θα παίξουν. 

Βαθμολογικά, δε θα ήθελα από τώρα να βάλω κάποιο στόχο. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στην πορεία και βήμα - βήμα θα μπορώ με σιγουριά να πω κάτι βλέποντας φυσικά και τους αντιπάλους. Δεύτερος στόχος της ομάδας είναι να βγάλει ένα - δυο ταλέντα ώστε να τα προωθήσει σε μεγαλύτερες ομάδες. Υπάρχουν ταλέντα όπως ο Χαβιαρόπουλος, ο Θεοδώρου, ο Εφραιμίδης, ο Κουκουτσίδης κ.α., όπου με πολύ δουλειά και υπομονή μπορούν να κάνουν το παραπάνω βήμα. 

Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους και να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα με καλό ποδόσφαιρο, καλές ομάδες και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου θα πρωταγωνιστήσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ