Μεγάλο party την Κυριακή στην Εληά για τα 15 χρόνια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Αλκή»

Η νέα σχολική χρονιά σε λίγες μέρες ξεκινάει και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή» ετοιμάζει ένα αξέχαστο party για να την υποδεχθεί μαζί με όλα τα παιδάκια της Βέροιας και να γιορτάσει τα 15 χρόνια λειτουργίας. Αυτή την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30, στο Αναψυκτήριο του πάρκου της Εληάς, ο πειρατής Κάπτεν Μόργκαν έρχεται για να
διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους, με λίμπο, παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολύ χορό. Μαζί του και η ομάδα «Παιχνιδίσματα» που θα αναλάβει τη διασκέδαση. 
Το party θα είναι ανοιχτό για όλα τα παιδιά. Μην το χάσετε! Ελάτε να διασκεδάσουμε!
Ο καλύτερος και πιο ευχάριστος τρόπος να ξεκινήσει η σχολική χρονιά, όπως ευχάριστη θα είναι και για όλα τα παιδάκια στο στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή», που μέσα από τα τμήματα «Play & Learn», για ηλικίες 3-6 ετών οι μικροί μας φίλοι έρχονται σε επαφή με την αγγλική γλώσσα, ευχάριστα και με βιωματικό τρόπο.
Στα τμήματα «Play & Learn», μέσα από τραγούδι, παιχνίδι, θέατρο και παραμυθένιες ιστορίες, μαθαίνουμε τις πρώτες μας λέξεις και φράσεις. 
Preparing Our Kids For The Future
Μαθαίνοντας ξένες γλώσσες από μικρή ηλικία τα παιδιά μπορούν να επικοινωνούν πιο εύκολα, να αισθάνονται άνετα σε οποιαδήποτε χώρα, να αυξάνουν μεγαλώνοντας τις πιθανότητες για εύρεση εργασίας, να εκτιμούν το δικό τους πολιτισμό και να δείχνουν ενδιαφέρον για τους ξένους πολιτισμούς.
.
Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή» επειδή εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως οι καλύτεροι διαφημιστές μας είναι οι γονείς που ήδη έχουν εμπιστευθεί σε εμάς τη διδασκαλία του παιδιού τους, η διευθύντρια της σχολής κα Δαληγγάρου Αναστασία, θα ήθελε να σας ανταμείψει για την υποστήριξή σας.
Για τον μήνα Σεπτέμβριο, όσοι προσέλθουν να εγγραφούν κατόπιν σύστασης από τους παλιότερους και τους φετινούς μαθητές μας, κερδίζουν, μαζί με αυτοί που τους σύστησαν, έκπτωση 15% επί των διδάκτρων!
Η εκμάθηση ξένων γλωσσών προσφέρει στα παιδιά πολλαπλά οφέλη.
1) Βοηθάει τα παιδιά να εκμεταλλευτούν πλήρως τις ικανότητές τους
2) Τα παιδιά που μαθαίνουν μια ξένη γλώσσα σε μικρή ηλικία μαθαίνουν άλλες γλώσσες με ευκολία
3) Τα παιδιά που μαθαίνουν μια ξένη γλώσσα μπορούν να συγκεντρώνονται καλύτερα από τα παιδιά που ξέρουν μόνο μια γλώσσα και έχουν περισσότερα γνωστικά πλεονεκτήματα.


Σας περιμένουμε για τις εγγραφές σας!
Αγίου Δημητρίου 6, Βέροια
τηλ.: 23310 23001

Δημοφιλείς αναρτήσεις