Κινηματογραφική σύλληψη σπείρας που έκανε απάτες - Τους έπιασε η ΟΠΚΕ Ημαθίας

ΔΙΕΦΥΓΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ
Ένα ανήλικο παιδί έπαιζε το ρόλο «δολώματος» για να αποσπά την προσοχή και να δίνει την ευκαιρία σε ένα «δίδυμο» γυναικών να ξαφρίζουν χρήματα από ιδιώτες και προϊόντα από καταστήματα σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας! Στη συνέχεια, τους φυγάδευε ένας άνδρας συνεργός τους με αυτοκίνητο. Στην τοπική
Αστυνομία σήμανε συναγερμός το απόγευμα της Παρασκευής, μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες από τρεις πολίτες από τους οποίους η συμμορία είχε αρπάξει συνολικά 250 ευρώ, έναν ακόμη από τον οποίο αποπειράθηκαν να «βουτήξουν» προσωπικά του αντικείμενα και ένα εμπορικό κατάστημα από το οποίο είχαν κλέψει διάφορα είδης.

Οι περιγραφές ανέφεραν ότι οι δυο γυναίκες και το παιδί διέφυγαν με αυτοκίνητο συγκεκριμένου τύπου και χρώματος που οδηγούσε ένας άνδρας. Το όχημα εντόπισαν αστυνομικοί του Μικτού Συνεργείου Ελέγχου Πολυμύλου και επιχείρησαν να το ελέγξουν, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε. Όμως, ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Βέροιας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και ο 30χρονος οδηγός του διέφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας μέσα τους επιβάτες!

Οι δυο γυναίκες ηλικίας 36 και 46 χρόνων και ο ανήλικος συνελήφθησαν και σε βάρος τους ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα. Η Ασφάλεια, που αναζητά τον 30χρονο, κατέσχεσε το Ι.Χ. αυτοκίνητο μαζί με 150 ευρώ και τα κλεμμένα προϊόντα και αν οι δράστες έχουν διαπράξει παρόμοιες κλοπές και σε άλλες περιοχές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις