Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κι όμως, είναι πλακάκι σε μορφή πέτρας! Θα το βρείτε στο κατάστημα «λένος» στη Βέροια

Δυο νέα έργα ανέλαβε η επιχείρηση πλακιδίων «λένος». Αυτή τη φορά ταξίδεψε στην Πτολεμαΐδα, με ένα άκρως πρωτοποριακό project. Δυο σύγχρονες κατοικίες, υπό την επίβλεψη του εργολάβου Υψηλάντη Αντώνιου, ντύθηκαν εξωτερικά με πλακάκι επένδυσης σε μορφή πέτρας, χαρίζοντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, που μιμείται απόλυτα τη φυσική πέτρα. 
Η επένδυση με πέτρα αποτελεί πρόταση διακόσμησης που δημιουργεί μια αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας σε όποιο χώρο και αν εφαρμοστεί, είτε σε εξωτερικούς είτε και σε εσωτερικούς τοίχους. Καθώς μπορεί να την έχουμε συνδέσει με εξωτερικούς τοίχους και πιο παραδοσιακά σπίτια, η όψη πέτρας έχει εξελιχθεί σε μια λύση για τη δημιουργία μοντέρνων χώρων. Χρησιμοποιήστε το πλακάκι επένδυσης σε μορφή πέτρας από το κατάστημα «λένος» για να ντύσετε έναν τοίχο του σαλονιού ή της κρεβατοκάμαρας σας. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!
Εμπιστευθείτε την επιχείρηση πλακιδίων και ειδών υγιεινής «λένος» για τη δημιουργία ή ανακαίνιση της κατοικίας ή της επιχείρησής σας και δημιουργείστε μαζί ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα.
Η επιχείρηση «λένος» στη Βέροια, συνεργάζεται με εξειδικευμένα συνεργεία, ενημερωμένα και καταρτισμένα για όλες τις σύγχρονες μεθόδους, υπεύθυνη και εγγυημένη εργασία.
Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο στην Πιερίων 137 στη Βέροια, όπου θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο πλακιδίων όσο και ειδών υγιεινής, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς, από κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, έρχονται από την εταιρεία «λένος» στη Βέροια, σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια
(έναντι Κωτσόβολου)
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138
Fb: ΛΕΝΟΣ - LENOS
email: lenoschris@gmail.com













ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ