Υφαντίδου σε Διαμάντη: «Με διώξατε από τον σύλλογο, όχι από τη Βέροια»

«ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΓΥΡΙΣΤΕ ΜΕ ΠΙΣΩ»
Απάντηση στον Πρόεδρο του ΚΑΠΑ Στέργιο Διαμάντη έδωσε η Βεροιώτισσα πρωταθλήτρια Σοφία Υφαντίδου. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή της: «Είναι σύνηθες φαινόμενο, πως όταν βγαίνουμε και «μαλώνουμε» μια δημοτική αρχή, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να
δίνει απαντήσεις δημόσια. Έχοντας συμβεί και κατά το παρελθόν λοιπόν παρόμοιες καταστάσεις, είμαστε σίγουροι ότι και το μέλλον θα είναι πάλι το ίδιο, μ' ότι αυτό συνεπάγεται. Είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράζεσαι απ' ένα πληκτρολόγιο από το καλείς τους άμεσα εμπλεκόμενους για να μάθεις τι πραγματικά φταίει και γίνεται αυτή η επίθεση. 

Και στη προκείμενη περίπτωση, φυσικά αναφέρομαι στον κ. Διαμάντη. Να μου πει βέβαια ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ, όταν αναφέρεται σε πολιτικές σκοπιμότητες τι εννοεί. Αν γνωρίζει κάτι που δεν γνωρίζω εγώ, ας με ενημερώσει. Αλίμονο, αν τις δικές μας σκοπιμότητες, τις φορτώνουμε στους άλλους. 

Είμαι αθλήτρια, αγωνίζομαι με το εθνόσημο, εκπροσωπώ την πατρίδα μου και δεν με αφορούν τα πολιτικά σας παιχνίδια. 

Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω πως η άδεια για το πανηγύρι του Συλλόγου Μακροχωρίου δόθηκε για δύο ημέρες. Η πρώτη ημερομηνία ήταν στις 14/15-7, άσχετα αν δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κακών καιρινών συνθηκών. Εσείς ο ίδιος δώσατε την συγκεκριμένη άδεια, αλλά μάλλον το έχετε λησμονήσει. Άλλωστε, μετά από δική σας συζήτησή με κάποιον από τους ανθρώπους του στίβου, όταν και σας ενημέρωσαν ότι μετά τα περσινά γεγονότα, αποφάσισαν ότι δεν θα ξαναδώσουν άδεια για τέτοιες εκδηλώσεις, ζητήσατε συγγνώμη, γιατί δεν το γνωρίζατε. Οπότε έχοντας γνώση πλέον ξαναδώσατε άδεια για τις 2/8. 

Όσον αφορά για τις εκδηλώσεις άλλου πολιτιστικού συλλόγου στον Ε.ΑΚ., θα ήθελα να του λύσω την απορία που έχει. Όταν το 2014 έγινε 3ημερη εκδήλωση απο τον Σύλλογο Μικρασιατών, παραπονεθήκαμε και μάλιστα έντονα και έκτοτε δεν ξαναοργανώθηκε άλλη εκδήλωση. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι, μας σεβάστηκαν ως αθλητές! Και επειδή απαντώ με την σειρά σε κάθε παράγραφο σας, αναμένουμε με ενδιαφέρον από την καινούρια σεζόν τις "αλλαγές" σας. Φαντάζομαι θα έχει κλείσει εκείνη η τεράστια τρύπα που έχει ανοιχτεί 10 μήνες τώρα και κατέστρεψε χώρο πρασίνου για να κατασκευαστεί ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου. 

Σημ: Στο σημείο αυτό, ρωτήστε να σας ενημερώσουν γιατί μάλλον δεν θα γνωρίζετε τον λόγο για τον οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται το νέο γήπεδο. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι να δούμε τα έργα σας στο στάδιο στίβου. Εκεί θα είμαστε, να βλέπουμε και να δείχνουμε τις «βελτιώσεις». 

Κ. Διαμαντή, σταματήστε να τα βλέπετε όλα πολιτικά. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες σκοπιμότητες, αλλά ακόμα και έτσι να ήταν θα έβρισκα άλλους τρόπους για να κερδίσω το ενδιαφέρον. Βρείτε όλοι εσείς πρώτα τους δικούς σας για να ανακτήσετε το δικό σας. 

Και κλείνοντας, επειδή και ο κ. Διαμάντης πιπιλίζει την ίδια καραμέλα με πολλούς ομοίους του, ότι εδώ και δύο χρόνια δεν ανήκω σε σωματείο της Βέροιας (χαίρομαι που σας βρίσκω σε αυτό το θέμα ενημερωμένο), ας μας πει ο ίδιος, αφού είναι και μέλος στον επί 19 χρόνια σύλλογο μου Φίλιππο Βέροιας, πόσοι παίκτες του Χάντμπολ και του Μπάσκετ είναι Βεροιώτες και πήραν μεταγραφές σ' άλλες πόλεις, αλλά εσείς τους θεωρείτε δικά σας παιδιά και τους παρακολουθείτε σχεδόν σε κάθε προπόνηση. Πείτε μου ποια είναι η διαφορά; 

Δεν θα εμπλέξω τα οικονομικά τους οφέλη από τον Σύλλογο στον οποίο συμμετείχα επί 19 ολόκληρα χρόνια, ο οποίος ένα ζευγάρι παπούτσια δεν μου αγόρασε ποτέ. Στα 21 χρόνια όμως που αγωνίζομαι, και ακόμα και τα δύο χρόνια που βρίσκομαι σε ξένους συλλόγους (γιατί ο δικός μου δεν μπόρεσε να μου καλύψει τα βασικά), όταν αγωνίζομαι λοιπόν, και αναφέρονται στο όνομα μου με ονομάζουν η αθλήτρια από τη Βέροια. 

Όταν αγωνίζομαι με το εθνόσημο αγωνίζομαι για την πόλη μου την Βέροια κ. Διαμάντη. Ανήκω σ' άλλο σύλλογο για να καλύψω τα προς το ζην, γιατί οι "ΔΙΚΟΙ" μου ήθελαν να τα δώσουν σε ξενόφερτους, αυτούς τους οποίους αγκαλιάζετε στις επιτυχίες και αποτυχίες. 19 χρόνια κ. Διαμάντη ένας δεν με ρώτησε αν χρειάζομαι κάτι. Μετά από 19 χρόνια, αφού κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για μένα, αποφάσισα να το κάνω εγώ. Με διώξατε κ. Διαμάντη από τον Σύλλογο της Βέροιας, όχι από την Βέροια. Και παρά τα άπειρα προβλήματα που αντιμετωπίζω μέσα στο γήπεδο χειμώνα-καλοκαίρι, επιμένω τοπικά κ. Διαμάντη, γιατί αγαπώ την ΠΟΛΗ ΜΟΥ τη ΒΕΡΟΙΑ. Σταματήστε λοιπόν όλοι εσείς να χρησιμοποιείτε την ίδια καραμέλα, ότι δεν ανήκω σε σύλλογο της Βέροιας. Αν είστε μάγκες γυρίστε με πίσω. Αλλά και να μην το κάνετε, εγώ πάλι για την Βέροια μου θα αγωνίζομαι, αυτήν που προσπαθείτε να μου αποκόψετε.

Υ.Γ. Επειδή δεν θα δώσω εκ νέου απάντηση, είμαι στην διάθεση σας, αρκεί να είστε και εσείς διαθέσιμος να δείτε και να ακούσετε τις αιτίες των "επιθέσεων" μου. Μήπως και κάποτε πάψει να συμβαίνει όλο αυτό. Και να μου χαρίσετε και εμένα την νέα χρονιά μισή ώρα της ημέρας σας, όχι μόνο όταν θα προπονούμαι, αλλά τις ημέρες που θα βρέχει και χιονίζει ή θα έχει 40 βαθμούς. Αλλά αυτά για εμάς είναι τα εύκολα. Τα δύσκολα ελάτε να τα δείτε από κοντά, κάτι που κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει. Τότε θα καταλάβετε πολλά»...

Δημοφιλείς αναρτήσεις