Quantcast

http://picasion.com/

«Άστεγη» η «Βασίλισσα» - Ξένη στον τόπο της

Η… κόντρα της ΠΑΕ με τον Δήμο έφτασε ως και τα δικαστήρια. Η υπόθεση δεν είναι τωρινή, κρατάει εδώ και εβδομάδες, ωστόσο οι άνθρωποι της Βέροιας σκέφτονται πλέον σοβαρά ακόμη και να εγκαταλείψουν τη φυσική τους έδρα. Η ΕΠΟ βέβαια όρισε και επίσημα το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Αιγινιακό στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, ωστόσο το ερώτημα είναι αν η «Βασίλισσα» θα παίξει εκεί στο Πρωτάθλημα.

Κοζάνη και στο βάθος Γιαννιτσά

Υπάρχουν σκέψεις για να μεταφερθεί η έδρα στην Κοζάνη ως πρώτη λύση, ενώ υπάρχει και η εναλλακτική λύση των Γιαννιτσών. Κατά τα άλλα, περιμένουν τις αποφάσεις για τους 25άρηδες, αλλά και για την ημερομηνία των 23άρηδων (υπάρχει αναμονή για Ντόγο, Τσοντάκη).

Η σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου στην ΕΠΟ καθορίζει τις εξελίξεις. Η Λίγκα είναι θετική πάντως και για τις δύο περιπτώσεις, καταθέτοντας προτάσεις, που ωφελούν τη Βέροια. Διαφορετικά, το νεανικό ρόστερ ίσως βάλει σε αγωνιστικές περιπέτειες την ομάδα του Χαραλαμπίδη. Το θετικό είναι πώς για το ματς της Τετάρτης είναι διαθέσιμος και ο Ουνγιαλίδης, αφού το δελτίο του βγήκε, όπως και των Γιαγκιόζη, Τσιούχα, Νύκταρη και Λαζόπουλου.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ