Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανθοκομική έκθεση περνούν κάποιοι τα παρτέρια του δήμου - Τα λεηλατούν για να γεμίσουν τις γλάστρες τους!

Τι άλλο θα δούμε σ' αυτήν την πόλη;
Δευτέρα πρωί και βρεθήκαμε για μια δουλειά στο Ταχυδρομείο της Βέροιας στην οδό Μητροπόλεως. Στο σημείο εκείνο, στην άκρη του πεζοδρομίου, όπως και σε πολλά ακόμα σημεία της πόλης, ο δήμος μετά την ανάπλαση έχει δημιουργήσει παρτέρια στα οποία φύτεψε λουλούδια. Στο συγκεκριμένο
παρτέρι κοντοστάθηκε χθες το πρωί μια γυναίκα 60-70 ετών και ξεκίνησε να περιεργάζεται τα λουλούδια. Μάλιστα, κρατούσε και μια πατερίτσα με την οποία άρχισε να τα παραμερίζει, μέχρι να βρει το πιο ζωντανό και καλοδιατηρημένο για να το ξεριζώσει!
Ναι, μπροστά στα μάτια μας και στα μάτια των περαστικών, χωρίς καν να διστάσει, λες και διάλεγε από ανθοκομική έκθεση, έσκυψε, το ξερίζωσε, το έβαλε στη σακούλα που κρατούσε και έφυγε... κυρία! 
Οι λεηλασίες στα παρτέρια δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολούν το δήμο Βέροιας, που στο παρελθόν έβγαλε σχετική ανακοίνωση για αγνώστους που κλέβουν κρυφά λουλούδια για να στολίσουν τα σπίτια τους, προειδοποιώντας τους πως η πράξη αυτή είναι παράνομη. 
Ίσως πάλι η κυριούλα να ήθελε να χαρίσει μια καλύτερη ζωή στο λουλούδι που ξερίζωσε. Κρίμα να το αφήσει εκεί να παλεύει με τον καύσωνα και το λιοπύρι...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ