Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Το σήκωσε» ο Σκιαθίτης - Ο Ντάνος ο μεγάλος νικητής του Survivor

Έπειτα από έναν τελικό... μαραθώνιο, με πολλά βίντεο και πολλές διαφημίσεις, ολοκληρώθηκε το φετινό Survivor, με τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει το προφανές, το αναμενόμενο, το σιγουράκι. Μεγάλος νικητής του Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Ντάνος όλης της Ελλάδας, το λαϊκό παιδί από τη Σκιάθο, που κέρδισε φανατικό κοινό, κέρδισε και τα 100 χιλιάρικο. Το κοινό του ήταν τόσο μεγάλο, που οι υποστηρικτές του κατάφεραν το ακατόρθωτο... Να εκτοπίσουν Κύπριο παίκτη από τελικό ριάλιτι! 
Αμέσως μετά την ανακοίνωση του νικητή, το Άλσος Βεΐκου, που αποτέλεσε και το σκηνικό του τελικού, σείστηκε από φωνές και χειροκροτήματα, ο Ντάνος σήκωσε την κούπα, τη φιλούσε και την περιέφερε, ενώ ευχαριστούσε τον κόσμο για τη στήριξη. Παίκτες, νικητής και οικογένεια έγιναν ένα κουβάρι με τα 1,2,3 survivors και 1,2,3 Ντάνος να διαδέχονται το ένα το άλλο και τον κόσμο να προσπαθεί να μπουκάρει για να αγκαλιάσει τον μεγάλο νικητή.
Εν μέσω πανηγυρισμών, ο Τανιμανίδης ανανέωσε το ραντεβού με το Survivor 2, του οποίου οι αιτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Άραγε θα βρεθεί δεύτερος Ντάνος να σαρώσει τα πάντα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ