Σερί επιτυχιών για τον Ταραμονλή

Ασταμάτητος είναι το 2017 ο Δημοσθένης Ταραμονλής, ο οποίος αγωνίσθηκε στο 4ο Πανελλαδικό Ε1 που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη το περασμένο πενταήμερο και σήκωσε άλλη μια κούπα! Ερχόμενος από 2 συνεχόμενες εβδομάδες σε διεθνή τουρνουά με καταπληκτικές νίκες με την πιο σημαντική αυτή επί του Πέτρου Τσιτσιπά (No 482 ITF U18), κατάφερε παρά την
κούραση να στεφθεί πρωταθλητής στην συμπρωτεύουσα. Ο δρόμος για τον τελικό δεν ήταν εύκολος καθώς το επίπεδο του τένις στην Ελλάδα έχει ανεβεί σημαντικά και αυτό έχει αντίκτυπο στην ηλικία των juniors.

O δρόμος για τον τελικό:

1ο γύρο: ΚΟΥΡΤΙΔΗ ΙΣΑΑΚ ( ΑΟΑ ΠΡΩΤΑΘΛ ΚΑΒΑΛΑΣ) 6-0 6-0

2ο γύρο: ΣΤΑΜΟΥΛΟ ΦΩΤΙΟ (ΑΟΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) 6-2 6-0

Προημιτελικός ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ (ΟΑ ΑΝΑΦΛΥΣΤΟΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ) 6-4 6-4

Ημιτελικός : ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ (ΟΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ) 6-4 6-0

Ο Τελικός

Σε έναν τελικό πραγματική διαφήμιση για το άθλημα, με αντίπαλο την έκπληξη του τουρνουά Ράπτη Κωνσταντίνο από την Ραφήνα ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με πολλές ανατροπές του σκορ και πολύ καλό θέαμα. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Το πρώτο σετ το κατέκτησε ο Ταραμονλής με σκορ 7-6 (8) ενώ το δεύτερο ο Ράπτης με 6-4. Στην ισοπαλία των σετ και οι 2 αθλητές πήραν ιατρικό time-out καθώς η κόπωση ήταν εμφανής και στους 2 . Ο Ράπτης μπήκε πιο δυνατός στο 3ο σετ και πήρε προβάδισμα 3-0. Ο Ταραμονλής όμως έπειτα από μια επιθετική ανατροπή γύρισε το ματς και κατέκτησε το σετ με σκορ 6-3. Οι περίπου 150 θεατές που παρακολούθησαν τον τελικό επιβράβευαν τις προσπάθειες των 2 αθλητών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις