Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πατσίκας για ΤΕΡΝΑ και Σέλι

Στην εικόνα που παρουσιάζει το Σέλι αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 5 Ιουλίου ο Ζήσης Πατσίκας. Ο δημοτικός σύμβουλος ζήτησε επίσημη ενημέρωση για το πότε θα τελειώσει το έργο ανάπλασης της πλατείας που έχει σταματήσει. Επιπλέον σχολίασε ότι οι παρεμβάσεις που έγιναν στερούνται αισθητικής, ενώ τις
χαρακτήρισε ψευτονεωτερισμούς. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη βρύση που τοποθετήθηκε, που σε τίποτα δε θυμίζει βρύση σε ορεινό χωριό, ειδικά συγκρίνοντάς την με την παλιά παραδοσιακή που ήταν σήμα κατατεθέν του χωριού. 
Επίσης, αναφέρθηκε στην παιδική χαρά που ξηλώθηκε, αφήνοντας το χωριό, ειδικά εν μέσω καλοκαιριού με πολλούς κατοίκους και επισκέπτες χωρίς καμία παιδική χαρά! 
Τέλος, ο κ. Πατσίκας επανέφερε τα ερωτήματα στη Δημοτική Αρχή σχετικά με το αιολικό πάρκο της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, τα ανταποδοτικά οφέλη στους ορεινούς οικισμούς όπου θα γίνει το έργο, αλλά και τη δωρεά των 200.000 ευρώ από την εταιρία για την κατασκευή του Τελωνείου στην Κουλούρα. 

Σε ό,τι αφορά τις απαντήσεις, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας είπε ότι έχει μείνει μία παιδική χαρά στο Σέλι, όχι βέβαια κοντά στην πλατεία. Για το θέμα του Τελωνείου ο δήμαρχος απάντησε ότι υπάρχει ένα νομικό θέμα ως προς την παραχώρηση, για το οποίο αναζητείται νομοθετική λύση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ