Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παντρεύτηκαν ο Νίκος και η Ελένη!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017 ο Νίκος Βασιλείου και η Ελένη Κωνσταντινίδου. Η Ελένη, κομμώτρια στο επάγγελμα από το Πανόραμα Βέροιας και ο Νίκος, στρατιωτικός από τον Τρίλοφο, ανέβηκαν τα σκαλιά του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Τριλόφου και ένωσαν τις ζωές τους παρουσία των οικογενειών
τους, συγγενών και πολλών φίλων. 
Κουμπάροι του ζευγαριού, ο Θωμάς Ζιώγας, παιδικός φίλος του γαμπρού και η σύζυγός του Βασιλική Κοσμίδου. Η Ελένη πανέμορφη μέσα στο υπέρλαμπρο, ολοκέντητο νυφικό της, με ξεχωριστή λεπτομέρεια τη δαντέλα στα μανίκια που έδινε μια πιο ρομαντική διάθεση. Το χτένισμα που επέλεξε, ρομαντικό, με τα μακρυά της μαύρα μαλλιά σε χαλαρές μπούκλες και ελαφριά πιασμένα κάτω από το πέπλο.
Ο Νίκος κινήθηκε στους κλασσικούς τόνους, σκούρο μπλε και λευκό, με ιδιαίτερη πινελιά την γαλάζια γραβάτα.
Όλα ήταν οργανωμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, από τον γαμήλιο στολισμό, μέχρι και τις μπομπονιέρες, όλα σε ύφος vintage ρομαντικό, με κυρίαρχο χρώμα το σάπιο μήλο και έντονο το στοιχείο της μπεζ δαντέλας.
Τη νύφη ετοίμασαν οι φίλες της στο σπίτι της στο Πανόραμα, υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας, που δεν τους αποχωρίστηκε ούτε κατά τη διάρκεια της διαδρομής μέχρι την εκκλησία. Τη νύφη παρέδωσε στο γαμπρό, με μόλις 2 λεπτά καθυστέρηση, ο πατέρας της Θεόδωρος. 
Ο Νίκος υποδέχθηκε την Ελένη στο κατώφλι της εκκλησίας με ένα παθιασμένο φιλί, ενώ το βροχερό σκηνικό του καιρού, αποτέλεσε ένα υπέροχο φόντο στην ευτυχία του ζευγαριού, που δε σταμάτησε στιγμή να χαμογελά και να δέχεται «βροχή» τις ευχές αλλά και το ρύζι στο τέλος του μυστηρίου. Ακολούθησε δεξίωση στο Κτήμα Γκαντίδη, όπου το ζευγάρι το διασκέδασε μέχρι αργά με θρακιώτικα, μακεδονίτικα και ποντιακά. Νίκο και Ελένη να ζήσετε! Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:




















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ