Quantcast

http://picasion.com/

Καγκελίδης: «Να μη γίνονται διακρίσεις στους Συλλόγους της Ημαθίας»

Αινιγματικός και καταγγελτικός ήταν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στην έναρξη της τρίτης βραδιάς των εξαήμερων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο γήπεδο του χωριού. Αφού κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει και στις
θρησκευτικές εκδηλώσεις, να προσκυνήσει τα λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης που θα βρίσκονται μέχρι και την Τετάρτη 26 Ιουλίου στον Ιερό Ναό της Πατρίδας, τους παρότρυνε να πιστεύουν στο Θεό, αφού όπως είπε, με αυτά που βλέπουμε από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, η τύχη μας είναι στον Ύψιστο. «Σήμερα οι κυβερνήσεις και οι αντιπολιτεύσεις μόνο πολιτική κάνουν σε αυτή τη χώρα, φτάνοντας στο σημείο, αυτός ο παράδεισος, η Ημαθία και ο όμορος νομός της Πέλλας, που κάποτε ζούσαν με άνεση, σήμερα οι αγρότες τους να περιμένουν να πάρουν ούτε καν το κόστος παραγωγής. Κάποιοι φταίνε για αυτό, φυσικά όχι οι αγρότες αλλά αυτοί που κυβερνούν και αυτοί που αντιπολιτεύονται. Δεν είναι αργά, ας γίνει μια προσπάθεια. Θα υπάρξει έκρηξη το χειμώνα. Σήμερα θα μπορούσε να είναι εδώ στο γήπεδο άλλα 5000 άτομα, αλλά με τα ροδάκινα να κυμαίνονται στα 3, 10 και 15 λεπτά και είναι και απλήρωτα, ε τότε εδώ γίνεται ένα θαύμα να έχει και τόσο κόσμο». 


Έστειλε στη συνέχεια ένα μήνυμα, μια καταγγελία όπως τη χαρακτήρισε, που όπως είπε έχει πολλούς αποδέκτες. «Να ευχαριστήσω τον κόσμο που στηρίζει τις προσπάθειες του συλλόγου, που πέρα από τη διάσωση και διάδοση του πολιτισμού έχει και κοινωνικό ρόλο. Εμείς δε ζητάμε χρήματα ούτε από Α' ούτε από Β' βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης. Αν θέλουν ας βοηθήσουν. Να μη γίνονται διακρίσεις ανάμεσα στους Συλλόγους, όλοι είναι το ίδιο, έχουν τον ίδιο σκοπό και δεν υπάρχουν Σύλλογοι ημέτεροι ή μη. Φταίνε και οι Σύλλογοι γιατί δε λειτουργούν όπως πρέπει αλλά η πλειονότητα των Συλλόγων δουλεύει για ιερό σκοπό», ανέφερε μεταξύ άλλων ανακοινώνοντας στη συνέχεια το υπόλοιπο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ