Quantcast

http://picasion.com/

Υπέγραψε στον Φίλιππο ο Τσιακλαγκάνος

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Τσιακλάγκανου. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής κατάγεται από τον Βόλο, έχει γεννηθεί στις 21/9/1993 και με ύψος 1.95 αγωνίζεται στις θέσεις των small και power forward. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου, με την
φανέλα της οποίας συμμετείχε 2 χρονιές σε τελικούς Πανελληνίων πρωταθλημάτων. Εν συνεχεία, αγωνίστηκε στις ακόλουθες ομάδες:

2010-11 Νίκη Βόλου (ανδρικό-άνοδος στην Β´ Εθνική)
2011-12 Νίκη Βόλου
2012-13 Νέοι Αθλητές Νίκης Βόλου
2013-14 Ηρακλής Κοζάνης (Β´ Εθνική)
2014-15 Λασσάνης Κοζάνης (άνοδος στην Γ´ Εθνική)
2015-16 Αρίων Πτολεμαίδας (Γ´ Εθνική)
2016-17 Αίαντας Ευόσμου (Β´ Εθνική)

Ο 24χρονος καλαθοσφαιριστής, ο οποίος ταυτόχρονα σπουδάζει Χρηματοοικονομική Λογιστική στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, δήλωσε τα εξής : "Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για μένα η μεταγραφή μου στον Φίλιππο Βέροιας.Μόλις ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον της ομάδας μέσω του μάνατζερ μου, δεν έκανα καμία δεύτερη σκέψη στο μυαλό μου. Οι στόχοι της ομάδας ταυτίζονται απόλυτα με τους δικούς μου και είμαι σίγουρος ότι, μέσω της σκληρής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα, θα βελτιωθώ πρώτα σαν παίκτης και κατ' επέκταση σαν συμπαίκτης. Η ομάδα έχει αποκτήσει παίκτες με εμπειρία και μπασκετικές παραστάσεις, είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της πόλης θα σταθεί στο πλευρό μας και είμαι αισιόδοξος ότι κάτι πολύ καλό θα βγει στο παρκέ την σαιζόν που έρχεται."

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ