Γαϊτάνος: «Η Βέροια βρίσκεται μπροστά στην πλήρη καταστροφή»

Ο «στρατηγός» της «Βασίλισσας» πρώην παίκτης και προπονητής της μίλησε για την υπάρχουσα κατάσταση στην ομάδα, την εμπλοκή Καρυπίδη, αλλά και την υπόθεση του Μπεν. Και φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που μίλησε «έξω από τα δόντια» για την κατάσταση που επικρατεί σε αυτήν. Ανέφερε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ότι
είναι ορατό το ενδεχόμενο της πλήρους καταστροφής της ΒΕΡΟΙΑΣ και τόνισε πως ουσιαστικός ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο Καρυπίδης, καθώς δεν έχει αποστασιοποιηθεί από την ομάδα και είναι εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις και κατευθύνει τα πάντα. Ο πρώην προπονητής της Βέροιας τόνισε ουσιαστικός ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο Καρυπίδης καθώς δεν έχει αποστασιοποιηθεί από την ομάδα και είναι εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις και κατευθύνει τα πάντα.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι στη Βέροια υπάρχει μια εταιρεία offshore που διοικεί με κλειστές και κλειδωμένες πόρτες.

Τέλος, αναφέρθηκε στην υπόθεση της μεταγραφής του Μπεν στον ΠΑΟΚ λέγοντας ότι ο Δικέφαλος δεν έδειξε τη σοβαρότητα και την προσοχή που έπρεπε στον παίκτη και εκείνος κατέληξε στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Γαϊτάνος για:

- τον Μπεν και το πώς χάθηκε για τον ΠΑΟΚ: «Ουσιαστική προσφορά από τον ΠΑΟΚ δεν υπήρξε. Ήταν μια περίπτωση που δεν αντιμετωπίστηκε με σοβαρότητα και προσοχή αφού θεωρούσαν ότι ήταν μια εναλλακτική λύση. Ήταν απλά μια επιλογή ο Μπεν για τον ΠΑΟΚ.

Υπήρξε ένα υποτυπώδες ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη και εκείνος κατέληξε στον Ολυμπιακό. Ο Μπεν ήταν μια εύκολη μεταγραφή αλλά δεν την επιδίωξε ο ΠΑΟΚ».

- την κατάσταση στη Βέροια: «Στη Βέροια υπάρχει μια offshore εταιρεία που διοικεί με κλειστές και κλειδωμένες πόρτες. Αγνοείται πού είναι, ποιος μιλάει, ποιος ρυθμίζει, ποιος είναι ο πρόεδρος.

Πώς θα λειτουργήσει η ομάδα αυτή; Είναι συνολική η καταστροφή. Είναι αδύνατον αυτό το παιδομάζωμα να ευδοκιμήσει. Είναι μια εικόνα επαναλαμβανόμενη και στην τελική αναρωτιέσαι ότι εφόσον οδηγούνται σε καταστροφή, πώς γίνονται επενδύσεις; Πώς θα λειτουργήσει η ομάδα; Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι είναι πρόεδρος ο Παπαδόπουλος; Είναι γνωστό ότι ουσιαστικά ιδιοκτήτης είναι ο Καρυπίδης. Τα επιτεύγματα του είναι γνωστά. Ο Άρης δεν έχει βγει. Ούτε το χωριό του δεν έχει αφήσει όρθιο. Υπάρχουν διαπιστευτήρια. Απλήρωτοι παίκτες, ποδοσφαιριστές, συμβόλαια που λήγουν. Μπορείτε να το διαπιστώσετε αυτό.

Ο Άρης έχει γίνει παράρτημα της Βέροιας. Ποδοσφαιριστές πάνε και έρχονται στις δύο ομάδες. Δεν έχει αποστασιοποιηθεί και ουσιαστικά είναι αυτός που προσλαμβάνει και κατευθύνει. Ψάξτε να δείτε ποια είναι η πραγματικότητα. Η Βέροια αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά στην πλήρη καταστροφή της. Με σκοτώνει η εικόνα αυτής της ομάδας. Είναι κρίμα να καταστραφούμε».

Δημοφιλείς αναρτήσεις