Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το νέο «Espresso & Pizza Bar Jordani» άνοιξε! Ιταλικές γεύσεις και και καφές σε τιμή έκπληξη!

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ + ΝΕΡΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 1€ ΚΑΙ DELIVERY ΜΕ 1,50€
Ο νέος χώρος που δημιούργησε ο «Jordani» για να φιλοξενήσει όλες τις γεύσεις του, εδώ και λίγες μέρεςείναι πλέον γεγονός. Έπειτα από απαίτηση πολλών φίλων του «Jordani», που ήθελαν έναν χώρο στη Βέροια για να απολαμβάνουν την αγαπημένη πίτσα σε σαλόνι, δημιουργήθηκε το «Espresso & Pizza Bar Jordani» στην Πιερίων και από την πρώτη μέρα έκλεψε τις εντυπώσεις!
Σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο, υψηλής
αισθητικής και με μοντέρνα διακόσμηση, το «Espresso & Pizza Bar Jordani» είναι κοντά μας από το πρωί με εκλεκτό ιταλικό και παραδοσιακό ελληνικό καφέ, πρωινό, σνακ και κρύα σάντουιτς και πολλά ροφήματα, μέχρι και το βράδυ, όπου μεταμορφώνεται σε ένα μοναδικό ιταλικό εστιατόριο, όπου μπορείτε να απολαύσετε πολλές γεύσεις πίτσας, πάντα με την υπογραφή του «Jordani», ψημένη σε ξυλόφουρνο αλλά και άλλες ιταλικές γεύσεις με ελληνικές πινελιές από μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών, καλτσόνε, πεϊνιρλί, διάφορες σαλάτες, είδη ζαχαροπλαστικής, παγωτά, κρέπες, αλλά και εκλεκτά κρασιά, καθώς και πλούσια κάβα ποτών. 

Ο εκλεκτός του καφές προσφέρεται και σε πακέτο και σε τιμή που δεν υπάρχει πουθενά! Καφές στο χέρι + νερό ΜΟΝΟ με 1€, ενώ σε delivery ΜΟΝΟ με 1,50€ στο τηλέφωνο 2331075000!

«Espresso & Pizza Bar Jordani»
Πιερίων 198 
τηλ. 2331075000

















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ