Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένας «μισάνθρωπος» Βεροιώτης κάνει έκκληση: «Στηρίξτε τον μικρό Νέστορα»

Είναι σίγουρα ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να «ενοχλήσει» το σύνολο της κοινωνίας. Οι απαξιωτικές αναρτήσεις του για το «ασθενές φύλλο» και ειδικότερα για την Ελληνίδα πλαδαρή γκόμενα στην παραλία, έχουν προκαλέσει θύελλα σχολίων και αντιπαραθέσεων στα social media. Αυτήν την φορά όμως, ο Βεροιώτης δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης επανέρχεται
ακόμα πιο δυναμικά και ζητάει από όλους μας, να στηρίξουμε τον μικρό Νέστορα που μας έχει ανάγκη, διότι αντιμετωπίζει μια σπάνια ασθένια. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του: «Έχοντας κατοχυρώσει δικαιωματικά τον τίτλο του μισάνθρωπου, κάνω έκκληση σε όλους εσάς τους φιλάνθρωπους να με μιμηθείτε, ανεβάζοντας φωτογραφία με το αποδεικτικό κατάθεσης στο στόμα και να δώσετε έτσι πραγματικό νόημα στην εγωκεντρική selfie σας, λέγοντας ΝΑΙ δαγκωτό και στηρίζοντας έμπρακτα ακόμη και με 1€ την προσπάθεια του μικρού Νέστορα, που πάσχει από μία εξαιρετικά σπάνια μορφή καρδιοπάθειας αλλά και κάθε άλλου είδους φιλανθρωπική εκστρατεία, γιατί μετράει η κίνηση και όχι το ποσό! 

Υ.Γ.: Στα λόγια όλοι καλοί είμαστε (εκτός από μένα που είμαι κακός), στις πράξεις όμως κρινόμαστε...

Υ.Γ. 2: Αντί να σπαταλάτε τα χρήματά σας ανώφελα, ψηφίζοντας στο survivor τον νέο Τσάκα και όλους αυτούς τους αχαΐρευτους, δώστε τα για καλό σκοπό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ