Quantcast

http://picasion.com/

Τελετή λήξης για την Ακαδημία ΑΟΚ Βέροιας

Με την παρουσία 100 και πλέον γονέων αλλά και όλων των αθλητών από τα τμήματα Υποδομής του ΑΟΚ Βέροιας, ολοκληρώθηκε την Κυριακή με την τελετή λήξης, η σεζόν 2016/2017 για τον σύλλογο της Ημαθίας. Στο Κλειστό Γήπεδο Προμηθέα (ελέω της σφοδρής βροχόπτωσης) και με επικεφαλής τον προπονητή Θωμά Τούσα αλλά και τη συμμετοχή όλων των προπονητών των τμημάτων, οι αθλητές του ΑΟΚ συμμετείχαν σε ειδικούς διαγωνισμούς δεξιοτήτων και τεχνικής, παραλαμβάνοντας στο τέλος τον αντίστοιχο έπαινο. 
Εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκομένους το επίπεδο της ετοιμότητας των μικρών τμημάτων του συλλόγου, όπου είναι εμφανής η δουλειά που πραγματοποιείται καθημερινά ενώ καταχειροκροτήθηκε στο τέλος (και μάλιστα τα υπόλοιπα τμήματα σχημάτισαν «αψίδα» για την αποθέωση του) το Παιδικό Τμήμα του ΑΟΚ, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, οι παίκτες το χάρηκαν με την ψυχή τους ενώ οι γονείς παρέμειναν υπομονετικοί μέχρι το τέλος, για να κλείσει έτσι μια χρονιά άκρως επιτυχημένη για τον ΑΟΚ, που είχε ως επιστέγασμα τον τίτλο αλλά και την άνοδο του ανδρικού τμήματος στη Γ Εθνική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ