Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Pizza - Spaghetti - Cafe «JORDANI»: Αυτή είναι η νέα πρόταση στη Βέροια!

Το νέο concept στον χώρο της εστίασης και καφέ, έρχεται να ταράξει τα νερά της Βέροιας. Ένα εξαιρετικό All Day Cafe Pizza Bar, προσιτό στους πελάτες, στην είσοδο της πόλης, στην οδό Πιερίων (πρώην Ζαχαρόπαστα), με αρώματα και γεύσεις κλασικής ιταλικής κουζίνας είναι πλέον γεγονός. Η pizza cafe «Jordani» έρχεται σε έναν ανακαινισμένο και υψηλής
αισθητικής χώρο, κατάλληλα διαμορφωμένο και σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών, όπου οι ίδιοι θα νοιώθουν μοναδικοί και θα απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, σε καθημερινή βάση και όλες τις ώρες, ξεκινώντας από ένα απολαυστικό πρωινό με υγιεινά snacks, ροφήματα ενέργειας, πολλές γλυκιές γεύσεις, κρουασάν, ελληνικό τσάι και πολλά είδη του καφέ.
Και επειδή η τάση του γρήγορου φαγητού είναι της μόδας (in fashion) δεν θα μπορούσε να λείψει και η επί 25 και πλέον χρόνια γεύση της γνωστής μας πίτσας Jordani. Μόνο που όλα τα είδη της θα ψήνονται πλέον σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο και θα προσφέρονται στο κατάστημα, στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο. Φυσικά εκτός από την γνωστή μας πίτσα jordani, θα βρείτε και άλλες ιταλικές γεύσεις με ελληνικές πινελιές από μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών, καλτσόνε, πεϊνιρλί, διάφορες σαλάτες, είδη ζαχαροπλαστικής, παγωτά, κρέπες, αλλά και εκλεκτά κρασιά, καθώς και πλούσια κάβα ποτών για πολύ απαιτητικούς πελάτες.
Μπορείτε επίσης όλες τις ώρες να απολαύσετε τον ελληνικό καφέ σας, το cappuccino, το freddo το espresso και πολλά ακόμη είδη, που οι έμπειροι Baristi του cafe pizza Jordani σας εγγυούνται…και φυσικά όλα αυτά σε προσιτές τιμές.

Την pizza spaghetti cafe Jordani θα την βρείτε ανοιχτά όλη την ημέρα, έχοντας την δυνατότητα επιπλέον να πάρετε μαζί σας (Take Away) κάποια προϊόντα από την γκάμα ιταλικής γευστικής πρότασης ή τον καφέ σας, είτε φυσικά να τα απολαύσετε όλα αυτά με την παρέα σας, στον ευχάριστο και με λεπτές πινελιές χώρο μας…. έχοντας συντροφιά τις πολλές και μεγάλες οθόνες που διαθέτει το κατάστημα, ώστε να απολαύσετε τους αγαπημένους σας αγώνες.

Η Pizza - Spaghetti - Cafe «JORDANI» ζητάει προσωπικό!
Η νέα πρόταση Pizza - Spaghetti - Cafe «JORDANI», που πολύ σύντομα θα είναι κοντά μας, αναζητάει προσωπικό για να στελεχώσει το νέο κατάστημα στον τομέα της παρασκευής και του ψησίματος πίτσας, της παραγωγής καφέ και του σέρβις. Συγκεκριμένα αναζητάει:
- Άτομο για την παρασκευή και το ψήσιμο πίτσας σε ξυλόφουρνο (Πτυχίο σεφ ή μάγειρα θα εκτιμηθεί)
- Κοπέλα για την παραγωγή καφέ
- Κοπέλα για σερβίρισμα

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις, παρακαλούνται να καταθέτουν τα βιογραφικά τους στο κατάστημα «JORDANI» στην οδό Καρατάσου 20 στη Βέροια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ