«ΙΚΤΕΟ ΒΕΡΟΙΑΣ» στο Μακροχώρι και... γλιτώνεις το πρόστιμο!

10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ
«Καυτό» αναμένεται να είναι το καλοκαίρι για τους ιδιοκτήτες οχημάτων καθώς εντός του καλοκαιριού αναμένεται να αποσταλούν πάνω από 2 εκατ. ειδοποιητήρια σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών οι οποίοι δεν τα έχουν περάσει από ΚΤΕΟ. Ειδικότερα
σύμφωνα με τις μέχρις σήμερα διασταυρώσεις εκτιμάται ότι πάνω από 1,2 εκατ. ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και πάνω από 800.000 ιδιοκτήτες δικύκλων δεν τα έχουν περάσει από τον τεχνικό έλεγχο και βρίσκονται αντιμέτωποι με πρόστιμο.

Τσουχτερά πρόστιμα

Ιδιαίτερα τσουχτερά είναι τα πρόστιμα για μη έλεγχο ΚΤΕΟ και ορίζονται σε 150 ευρώ μέσω Taxisnet. 


Σε περίπτωση που πέσει κάποιος στην «τσιμπίδα» της Τροχαίας το πρόστιμο ανέρχεται σε 400 ευρώ το οποίο μπορεί να περιοριστεί σε μόλις 50 ευρώ στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του οχήματος προσκομίσει δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ εντός 10 ημερών.

Το πρόστιμο της Τροχαίας σε περίπτωση ανέλεγκτων Φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, Ταξί, Ασθενοφόρων, Λεωφορείων από ΚΤΕΟ έχει οριστεί στα 400 ευρώ, το οποίο μπορεί να περιοριστεί στο 1/2 (200 ευρώ) στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του οχήματος προσκομίσει δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ εντός 10 ημερών.


Στο «ΙΚΤΕΟ ΒΕΡΟΙΑΣ» στο Μακροχώρι προσφέρουμε 10% έκπτωση για όλο το 2017 και επιπλέον παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε το αυτοκίνητο στην πόρτα σου, δωρεάν!

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου στα τηλέφωνα: 23310 43333 ή 23310 44333

Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς επιβάρυνση, απλά και οικονομικά.

Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες.

Α. Μαυρίδης - Α. Ψάρρας Ο.Ε.
«Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Βέροιας»

Δημοφιλείς αναρτήσεις