Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ακριβόπουλος: «Ας αφήσουμε τη μουσική στην Εύηχη Πόλη να μας χτυπήσει για τα καλά!»

Με αφορμή την έναρξη της 9ης «Εύηχης Πόλης» που ξεκινάει στις 21 Ιουνίου και για 5 ημέρες στη Βέροια, ο νέος πρόεδρος της ΚΕΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος αναφέρθηκε στο Φεστιβάλ, βιώνοντάς το, τόσο τα προηγούμενα χρόνια ως θεατής όσο και φέτος, για πρώτη φορά ως διοργανωτής. «Σαν δημότης είχα πάντα μια προσμονή τέτοια εποχή για τις εκδηλώσεις της Εύηχης Πόλης. Πλέον, στην αναμονή προστέθηκε και η κούραση, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί μεγαλώνει την προσμονή μου». 
Σχολίασε μάλιστα και την ονομασία του Φεστιβάλ, βρίσκοντάς την πολύ πετυχημένη έμπνευση του νονού. «Μια πετυχημένη ονομασία στο Φεστιβάλ, που μου φέρνει στο μυαλό μια ζωντανή πόλη που γιορτάζει και ξεχειλίζει από μελωδίες και δρώμενα».
Αναφέρθηκε και στην εξωστρέφεια που δημιουργεί το Φεστιβάλ στην πόλη. «Για 9η χρονιά είναι κοντά μας, έγινε πλέον θεσμός που βοηθάει στην εξωστρέφεια της πόλης και προσελκύει και την περιφέρεια. Σκοπός μας είναι να μεγαλώσει η εξωστρέφεια, να αποτελεί πολιτισμικό πόλο πανελλαδικής εμβέλειας και να συνδυαστεί με αυτό η πόλη. Ο επισκέπτης που έρχεται στη Βέροια, να ζήσει 5 μέρες όμορφες γεμάτες μουσική και να μεταλαμπαδεύσει την εμπειρία του».
Έκλεισε με μια φράση του Τζίμι Χέντριξ «Το καλό με τη μουσική είναι ότι όταν σε χτυπάει δε νιώθεις πόνο. Ακόμα και να νιώθεις πόνο, το καλό με τη μουσική είναι ότι αυτόν τον πόνο τον ωραιοποιεί. Αποτελεί παυσίπονο για τον άνθρωπο. Ας αφήσουμε τη μουσική στην Εύηχη Πόλη του 2017 να μας χτυπήσει για τα καλά!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ