Quantcast

http://picasion.com/

Αυτή είναι η τέλεια μπριζόλα... Ψήστε την και θα μας θυμηθείτε!

Αν θέλετε να φτιάξετε την τέλεια μπριζόλα, η πρώτη σας κίνηση είναι να επισκεφθείτε τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια». Το χρώμα, το άρωμα το σωστό κόψιμο και πάχος της μπριζόλας είναι τα πρώτα δείγματα της ποιότητάς της. Τη διαφορά όμως δε θα τη δείτε μόνο όταν την ξετυλίξετε από το χαρτί, θα την καταλάβετε και στη γεύση. Η τέλεια μπριζόλα των κρεοπωλείων «Ειλικρίνεια» είναι ένα μικρό μόνο δείγμα της ποιότητας που προσφέρουν εδώ και πολλά χρόνια στο Βεροιώτικο καταναλωτικό κοινό. 
Ψήστε την στα κάρβουνα, στο φούρνο, τηγανίστε την, μαγειρέψτε την στη γάστρα και με όποιον τρόπο θέλετε. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό γιατί επιλέξατε το σωστό κρέας. Στα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» θα τις βρείτε αν θέλετε και έτοιμες μαριναρισμένες με νόστιμες μαρινάδες που θα τις απογειώσουν στα κάρβουνα.
Αλλά και γεμιστές με διάφορα τυριά και λαχανικά, έτοιμες στο ταψάκι τους, κατευθείαν για να μπουν στο φούρνο! Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα των κρεοπωλείων «Ειλικρίνεια» και θα βρείτε πολλές έτοιμες λύσεις και κρεατοσκευάσματα που θα σας λύσουν τα χέρια στην κουζίνα. Και φυσικά την ποιότητα που αναζητούμε πάντα στο κρέας που θα προσφέρουμε στην οικογένειά μας...

-Ειλικρίνεια 1 Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683
-Ειλικρίνεια 2 Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ