Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεροιώτικο «τσουνάμι» στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων στο Ναύπλιο (VIDEO)

Δυναμική παρουσία είχε ο δήμος Βέροιας στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στο Ναύπλιο. Με επικεφαλής τον δήμαρχο της Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, τον πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας Παύλο Σαρημιχαηλίδη, πολλά μέλη του Ποντιακού Συλλόγου, καθώς και άλλων πολιτών, η Βεροιώτικη αποστολή παρουσίασε μια

ενδιαφέρουσα μουσικοχορευτική παράσταση, με αποτέλεσμα να κλέψει τις εντυπώσεις και να αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση, με τίτλο «Οι ρίζες ποτέ δεν κόβονται» ξύπνησαν μνήμες για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. 

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της επιστροφή τους στην Ημαθία, η Βεροιώτικη αποστολή έκανε μια σύντομη στάση στην Λάρισα όπου και άρχισε να χορεύει ποντιακά τραγούδια παράπλευρα της Εγνατίας Οδού. Όπως είναι λογικό, αμέσως έγινε αντικείμενο θαυμασμού από τους διερχόμενους περαστικούς, οι οποίοι τους αποθανάτιζαν με το κινητό τους τηλέφωνο. Δείτε το video:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ