Τα παιδιά έχουν άποψη και θέλουν τα παπούτσια τους από τον «Παπαδήμα»

Στην επιλογή ενός παιδικού παπουτσιού παίζει σημαντικό ρόλο η άνεση, γι' αυτό και οι γονείς θέλουν ότι πιο αναπαυτικό και ξεκούραστο κυκλοφορεί στην αγορά. Τα παιδιά όμως έχουν άποψη και θέλουν και στυλ στα παπούτσια που επιλέγουν, θέλουν χρώμα, σχέδια και αγαπημένους καρτούν ήρωες. Γι' αυτό, επιλέγουν όλοι το πολυκατάστημα «Παπαδήμας» στην Αλεξάνδρεια... για άνεση, στυλ και όπως πάντα με την καλύτερη ποιότητα στις χαμηλότερες τιμές!
Σε εμάς θα βρείτε εκπληκτικά παπούτσια τύπου oxford, σταράκια, αθλητικά, εσπαντρίγιες, υπέροχα πέδιλα σε διάφορα σχέδια και χρώματα... Επίσης, νέες παραλαβές σε μοναδικά, αυθεντικά παπούτσια Disney, στα οποία απεικονίζονται οι αγαπημένοι ήρωες όλων των παιδιών και τα οποία πραγματικά θα τα ξετρελάνουν!
Επισκεφθείτε μας και δώστε χαρά στον μικρό σας μπόμπιρα ή στην μικρή σας πριγκίπισσα!

(Το πολυκατάστημα ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες)
Δείτε:


Βρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩ


Πολυκατάστημα ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ
Βετσοπούλου 139, Αλεξάνδρεια
Τηλέφωνο: 2333023345

Δημοφιλείς αναρτήσεις