Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συντριβή του Φιλίππου από το Mεσολόγγι με 57-81

Ηττήθηκε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροας στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι απο την αντίστοιχη του Χαρίλαου Τρικούπη με σκορ 57-81 για την 29η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Χωρίς τον Εύθυμη Κοθρά (τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής) το συγκρότημα του Γκίμα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-10 στο 2' ενώ στο 7’ οι Μεσολογγίτες αύξησαν την διαφορά στο +9 (9-18). Η ομάδα του Γκίμα μείωσε στο 9’ σε 13-20 με τον Τσούκα και αργότερα σε 15-20 με το εντυπωσιακό καλάθι του Σιόλογκα έπειτα από εξαιρετική πάσα του Βάλλιου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι απέκτησαν μια μεγάλη διαφορά στο ημίχρονο (32-46) την οποία και συντήρησαν εως το τέλος φεύγοντας απο το ΔΑΚ "Δημήτριος Βικέλας" με τους βαθμούς της νίκης.

Διαιτητές: Τζιοπάνος και Σιταρίδης.

Δεκάλεπτα: 15-20, 32-46, 45-68, 57-81

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας - Μπλατσιώτης): Τσεσμετζίδης, Τσιμίδης, Τσούκας, Βάλλιος , Παπαδόπουλος , Κοθράς , Σιόλογκας , Θεοδωρίδης, Μώρας, Τόκας.

Χαρίλαος Τρικούπης (Δημητριάδης, Μούτσιος): Ιωάννου, Βουρνάς, Παπαδιονυσίου, Τοπουζίδης, Μουράτογλου, Σταυρόπουλος, Παπαρέγκας, Γεωργιάδης, Ψάλτου, Δημητρόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ