Quantcast

http://picasion.com/

Οι 3 νεκροί της τραγωδίας με την αμαξοστοιχία στο Άδενδρο (ΦΩΤΟ)

Ο τραγικός απολογισμός έφτασε στους 3 νεκρούς, όταν το βράδυ του Σαββάτου αμαξοστοιχία του ΟΣΕ εκτροχιάστηκε στην περιοχή του Άδενδρου, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Το τρένο που εκτροχιάστηκε, προκαλώντας τον θάνατο τριών ατόμων και τον τραυματισμό άλλων επτά, είναι σχεδόν διαλυμένο, στις εικόνες που καταγράφηκαν με το πρώτο φως της ημέρας. Ο ένας νεκρός είναι ο 46χρονος μηχανοδηγός,
Ματθαίος Καλόπουλος ο οποίος έχασε τη ζωή του ακαριαία.
Ένας φίλος του 46χρονου μηχανοδηγού, Ματθαίου Καλόπουλου, έγραψε στο Facebook: «Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε για την οικογένεια της έλξης καθώς από χθες το βράδυ δεν βρίσκεται κοντά μας ένας αδελφικός φίλος και συνάδελφος που έχασε την ζωή του στο καθήκον. Τα λόγια τούτες τις ώρες είναι περιττά, όλοι γνωρίζαμε ποιος ήταν ο Μάνθος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να τον έχουμε πάντα στην μνήμη και στην καρδιά μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ!». 



Την ζωή του έχασε και ο προϊστάμενος Κίνησης Αριστείδης Καλαμπαλίκης.
Συνάδελφος του άτυχου προϊστάμενου κίνησης, Αριστείδη Καλαμπαλίκη αποχαιρέτησε και αυτός τον φίλο του μέσω facebook: «Ένας φίλος και Συναδέλφος έφυγε πριν από λίγο. .Ο Αριστείδ
ης Καλαμπαλίκης Προϊστάμενος Αμαξ/χιων θύμα του χθεσινού τραγικού Συμβάντος στο Αδενδρον Δυστυχώς υπέκυψε στα πολυτραύματα του... Καλό σου ταξίδι Άρη... Εδώ κάτω εμείς που μείναμε οφείλουμε να ουρλιάξουμε και να φωνάξουμε ότι δεν είμαστε Αριθμοί ότι δεν μας αντιμετωπίζουν ως Πρέπει ή εργοδοσία και οι κυβερνήσεις ότι Φίλε Άρη και Μάνθο δεν επιστρέψετε ποτέ από την δουλειά σας στην οικογένεια σας ότι δεν καταφέρατε να πάρετε Μεροκάματο Γιατί; Τώρα πρέπει να μπουν όλα επί τάπητος. Αιώνια σας ή μνήμη».
Ο Δημήτρης Μικρόπουλος είναι το τρίτο θύμα της χθεσινής τραγωδίας στο Άδενδρο. Ο άτυχος γιατρός έχασε τη ζωή του όταν η αμαξοστοιχία του ΟΣΕ εκτροχιάστηκε λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους. Ο Μικρόπουλος επιβιβάστηκε στο συρμό με προορισμό τη Θεσσαλονίκη όμως το ταξίδι του κατέληξε στη γειτονιά των αγγέλων. Ο άτυχος γιατρός ήταν επιμελητής Α' Γενικής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής και είχε εκλεχθεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό των ΑΝΕΛ στη Χαλκιδική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ