Quantcast

http://picasion.com/

Νέο μεγάλο όνομα στη Βέροια - Έρχεται ο Πέτρος Ιακωβίδης στο VOICE

Ένα ακόμα μεγάλο καλλιτεχνικό όνομα έρχεται στην πόλη μας και αναμένεται να στρέψει επάνω του όλα τα βλέμματα. Ο λόγος για τον Πέτρο Ιακωβίδη που αυτό το Σάββατο 13 Μαΐου θα εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο του «Voice». Μετά την ανεπανάληπτη βραδιά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό όπου 1.500 Βεροιώτες διασκέδασαν σε ξέφρενους ρυθμούς, ένα
ακόμα sold out είναι προ των πυλών. To τηλέφωνο κρατήσεων είναι: 698 475 2117. Λίγα λόγια για τον λαϊκό τραγουδιστή: Ο Πέτρος Ιακωβίδης ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική σε ηλικία μόλις 13 ετών. Έχει μουσικές σπουδές σε μουσικά όργανα όπως η κιθάρα, το μπουζούκι, τα κρουστά και το πιάνο.

Το πρώτο του επίσημο single κυκλοφόρησε το 2015 από την Minos EMI και έφερε τον τίτλο "Ο έρωτας μου γίνε" σε μουσική και στίχους του ίδιου αλλά και του Stan με την Icon Music. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε τα singles "Βάλε", "Αγκαλιά" και"Κοριτσάκι μου", τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους, με το τελευταίο του single να ξεπερνά τις 15.000.000 προβολές στο YouTube. Θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του τα τελευταία χρόνια, με συνεργασίες με πολύ καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Κουρκούλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Stan, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πάολα, ο Αντύπας, ο Σταμάτης Γονίδης, η Φανή Δρακοπούλου κ.α. Πέρα από το τραγούδι, ο Πέτρος Ιακωβίδης ασχολείται και με την σύνθεση. Έχει γράψει τραγούδια που έχουν σημειώσει τεραστία επιτυχία τόσο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό ("Αθήνα-Θεσσαλονίκη" - "Φοβάμαι"), όσο και για τον Stan ("Χτύπα" - "Eίσαι Απαραίτητη") κ.α. Το 2015 ήταν υποψήφιος στα Mad Video Music Awardsγια το Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, με το βραβείο να το κερδίζει ο Κωνσταντίνος Κουφός. Την ίδια χρονιά, παρουσίασε ένα εντυπωσιακό live duet στη σκηνή των μουσικών βραβείων MAD με τον Χρήστο Δάντη και τον Στέλιο Λεγάκη ερμηνεύοντας το τραγούδι "Κομμάτια". Είναι ανιψιός του τραγουδιστή Νίκου Κουρκούλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ