Quantcast

http://picasion.com/

Μαζικό απεργιακό κάλεσμα από τους φορείς της Βέροιας

Οι φορείς της πόλης: Εργατικό Κέντρο Βέροιας, Νομ. της ΑΔΕΔΥ, Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας, Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας, Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, Ν.Ε Τ.Ε.Ε./Τ.Κ.Μ Ημαθίας, 4ο Περ. Τμήμα Κ.Μ του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών - Βιοτεχνών Βέροιας, Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας,
Ένωση φοροτεχνικών Ημαθίας, Οδοντιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, σε σύσκεψή μας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βέροιας αποφασίσαμε τη συμμετοχή μας στην Γενική Απεργία την Τετάρτη 17 Μαΐου και την διοργάνωση συγκέντρωσης στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας στις 10:30 π.μ.
Η Κυβέρνηση μετά τη συμφωνία με τους δανειστές της χώρας είναι πλέον έτοιμη να περάσει από τη Βουλή το συμπληρωματικό μνημόνιο, συνεχίζοντας έτσι την κατεδάφιση της οικονομίας, της κοινωνίας και όσων δικαιωμάτων έχουν μείνει όρθια μετά από επτά (7) συνεχή χρόνια μνημονιακού ζυγού.
Το νέο μνημόνιο περιλαμβάνει για μια ακόμη φορά αντεργατικά και αντικοινωνικά μέτρα που χτυπούν τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους επιστήμονες, τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες. Το νέο εξοντωτικό ασφαλιστικό σύστημα γίνεται ακόμα πιο σκληρό.
Εμείς οι Φορείς αλλά και όλος ο Λαός της πόλης πρέπει και μπορούμε να αντισταθούμε και να δυναμώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στα νέα μέτρα που ψηφίζονται αυτές τις μέρες.


ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ- ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ και ώρα 10:30 π.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ