Διαδραστικό μάθημα αθλητισμού σε δημοτικά σχολεία της Βέροιας

Ένα διαδραστικό μάθημα αθλητισμού και ευ αγωνίζεσθαι έδωσαν το πρωί της Τρίτης οι διεθνείς αθλήτριες Φωτεινή Βαβάτση και Σοφία Υφαντίδου σε μαθητές του 1ου και του 2ου Δημοτικών Σχολείων Βέροιας, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 42ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ στη Βέροια. Οι δύο Ολυμπιονίκες της τοξοβολίας και του επτάθλου αντιστοίχως ενημέρωσαν τα παιδιά για τις εμπειρίες τους στον χώρο του αθλητισμού, ενώ στη συνέχεια έδειξαν τις τεχνικές των αθλημάτων τους, κάνοντας τα παιδιά από θεατές πρωταγωνιστές. 
Το πρωί της Τετάρτης το ίδιο πρόγραμμα έγινε σε δύο Δημοτικά Σχολεία Νάουσας. Θυμίζουμε ότι οι εργασίες του 42ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ στη Βέροια ξεκινάνε σήμερα Πέμπτη στον Χώρο Τεχνών (τελετή έναρξης στις 7μμ) με ελεύθερη είσοδο. 
Το κύριο μέρος των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Μαΐου στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον», με τη συμμετοχή περίπου 200 συνέδρων από την Ελλάδα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις